![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам си дневник като "Запомни ме", или каквото и да е, и няколко пъти в последните няколко дни, ще затворя моя браузър, а по-късно се върна. В показани като "онлайн", когато се върна LOL, но аз имам да влезете отново. Sup остроумие DAT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изчистете кеш паметта и бисквитките. Това е вашият браузър, а не на място, това е добре за всички мои и персонала компютри.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съм, че имаше твърде последните няколко дни на W7, обаче му глоба от двете XP на Разбира се странно, но аз предполагам, ако това е добре за всички yourse тя трябва само да е съвпадение, какво ме бърка, че е, че това е доста стара инсталира на W7, затова не бих се очаква тя да бъде запълнена вече .. Anywho, аз ще се опитаме клиринг когато аз отскачам в 7.
|
| |||
| |||
| Тичах глупости Изчистен и тя все още го правят. Когато дойде, той ми показва като регистриран потребител onl сайта в тази малка кутия, в долната част на първата страница, но аз трябва да влезете в пощата. Няма значение, не biggie Предполагам. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, ако съм къси с вас. Ние имаме членове в последните Докладвайте за това, се оказа бисквитки / кеш всеки. Ако получите повече доклади Ще погледна в нея. :) |
|
| |||
| |||
| Хмм мина определя, когато се инсталира FF и минно поле - havn't Опитах я IE тъй. Какво браузъра, който използвате Бъба?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Аз не се е променило нищо, че съм наясно поради което на въпроса ми. LOL, но нещо странно се случва с моя компютър през цялото време. например: Моята гледна когато Търся в папки или избор от контролния панел ще понякога произволно се променят. Понякога ми десктоп икони ще си осигури, че подобни неща LOL. Хибридни: Не видях отговора си като къси, видях я информативни. LOL понякога ми липсата на знания за сайтовете и начина, по който те работят е печален. Например ........ Запомни ме питаше за проверка на правописа? Или дори този случай LOL. Предполагам, че наистина не знам колко много от уебсайтовете цел и съдържание са на издръжка на моя компютър и настройки ......... |