menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Divný něco děje ........

Reply

Thread Nástroje
Old 27. května 2009, 16:44
Dárce Skupina

Default Divný něco děje ........

Mám se přihlásit jako "zapamatovat" nebo co to je, a několikrát v posledních pár dnech jsem blízko svého prohlížeče a poté se vrací zpět. V zobrazeny jako "online", když jsem se vrátil lol ale já jsem se přihlásit znovu. Dod vtip dat?
Old 28. května 2009, 01:29
Administrátor Skupina

Vymazat cookies a cache. Je to váš prohlížeč, ne místě, je v pořádku ve všech důlních zaměstnanců a počítačů.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. května 2009, 03:16
Dárce Skupina

Já jsem měl taky pár dní na W7 však pokuty na obou XP to

Odd jistě, ale myslím, pokud je v pořádku na všech yourse to musí být jen náhoda, co confused me když je v tom, že je to poměrně nedávné instalaci W7, tak bych nemohl očekávat, že je již obsazeno ..

Anywho, uvidíme zkuste zúčtování, když jsem restart do 7.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29. května 2009, 18:24
Dárce Skupina

Běžel jsem blbost Cleaner a je to stále dělají. Když jsem přišel na to ukazuje mi jako registrovaný uživatel ONL místě v tom malý rámeček ve spodní části první stránce, ale já jsem se přihlásit na úřad. Nezáleží na tom, ne potentát Asi jo.
Old 30. května 2009, 03:43
Administrátor Skupina

Omlouváme se, pokud jsem byl krátký s vámi. Měli jsme v minulosti členy této zprávy, se ukázalo být cookies / cache kdykoliv. Pokud máme více zpráv budu na tom pracovat. :)
Old 30. května 2009, 05:59
Dárce Skupina

Hmm moje pevné i když nainstalován FF a Minefield - havn't pokusil se o IE od roku.

Jaký prohlížeč používáte Bubbu?
Old 1. června 2009, 10:29
Dárce Skupina

Firefox. Mám nezměnilo nic, že jsem seznámen s tím mou otázku. LOL, ale divná věc se děje, když počítač po celou dobu. například: Můj názor, když jsem v pohledu na složky nebo výběry z ovládacího panelu bude někdy náhodně změnit. Občas mé ploše ikony znovu uspořádat, a tak podobně lol.

Hybridní: Neviděl jsem vaši odpověď, jak krátký, viděl jsem to jako informativní. LOL někdy mé nedostatečné znalosti servery a způsob jejich práce je strašný. Například ........ Pamatujte si mě žádají o kontrola pravopisu? Nebo i to instance lol. Myslím si, že opravdu nevíte, jak moc pro zobrazení stránky a obsah závisí na mém počítači a nastavení .........
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.