![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám se přihlásit jako "zapamatovat" nebo co to je, a několikrát v posledních pár dnech jsem blízko svého prohlížeče a poté se vrací zpět. V zobrazeny jako "online", když jsem se vrátil lol ale já jsem se přihlásit znovu. Dod vtip dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vymazat cookies a cache. Je to váš prohlížeč, ne místě, je v pořádku ve všech důlních zaměstnanců a počítačů.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem měl taky pár dní na W7 však pokuty na obou XP to Odd jistě, ale myslím, pokud je v pořádku na všech yourse to musí být jen náhoda, co confused me když je v tom, že je to poměrně nedávné instalaci W7, tak bych nemohl očekávat, že je již obsazeno .. Anywho, uvidíme zkuste zúčtování, když jsem restart do 7.
|
| |||
| |||
| Běžel jsem blbost Cleaner a je to stále dělají. Když jsem přišel na to ukazuje mi jako registrovaný uživatel ONL místě v tom malý rámeček ve spodní části první stránce, ale já jsem se přihlásit na úřad. Nezáleží na tom, ne potentát Asi jo. |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, pokud jsem byl krátký s vámi. Měli jsme v minulosti členy této zprávy, se ukázalo být cookies / cache kdykoliv. Pokud máme více zpráv budu na tom pracovat. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm moje pevné i když nainstalován FF a Minefield - havn't pokusil se o IE od roku. Jaký prohlížeč používáte Bubbu?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Mám nezměnilo nic, že jsem seznámen s tím mou otázku. LOL, ale divná věc se děje, když počítač po celou dobu. například: Můj názor, když jsem v pohledu na složky nebo výběry z ovládacího panelu bude někdy náhodně změnit. Občas mé ploše ikony znovu uspořádat, a tak podobně lol. Hybridní: Neviděl jsem vaši odpověď, jak krátký, viděl jsem to jako informativní. LOL někdy mé nedostatečné znalosti servery a způsob jejich práce je strašný. Například ........ Pamatujte si mě žádají o kontrola pravopisu? Nebo i to instance lol. Myslím si, že opravdu nevíte, jak moc pro zobrazení stránky a obsah závisí na mém počítači a nastavení ......... |