μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Κάτι Περίεργο Going On ........

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Μαΐου 2009, 16:44
Ομάδα Δωρητών

Default Κάτι Περίεργο Going On ........

Έχω μου συνδεθείτε ως "θυμάσαι" ή οτιδήποτε και αν είναι, και πολλές φορές τις τελευταίες δύο ημέρες, θα κλείσει ο φυλλομετρητής μου και να επιστρέψω αργότερα. Σε εμφανίζεται ως "online" όταν γυρίσω lol αλλά πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Sup wit dat?
Old 28ης Μαΐου 2009, 01:29
Διαχειριστής Ομάδα

Χωρίς κωδικοποίηση τα cookies και cache. Πρόκειται για τον browser σας, δεν το χώρο, είναι ωραία για όλους τους υπολογιστές και το προσωπικό των ναρκών.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29ης Μαΐου 2009, 03:16
Ομάδα Δωρητών

Έχω ότι είχε πολύ τελευταίες ημέρες σχετικά με W7, ωστόσο, το πρόστιμο για τις δύο XP

Σίγουρα περίεργο, αλλά υποθέτω αν είναι ωραία για όλους yourse πρέπει απλώς να είναι σύμπτωση, τι σύγχυση μου είναι ότι αν και πρόκειται για μια αρκετά πρόσφατη εγκατάσταση των W7, έτσι δεν θα αναμένουμε να συμπληρωθεί ήδη ..

Anywho, εγώ θα προσπαθήσω εκκαθάρισης, όταν κάνω επανεκκίνηση σε 7.
Old 29ης Μαΐου 2009, 18:24
Ομάδα Δωρητών

I διήρκεσε σκατά καθαρότερα και υπάρχει ακόμα το κάνουμε. Πότε θ 'Ελα, δείχνει μου ως εγγεγραμμένος χρήστης onl το site σε αυτό το μικρό κουτί κοντά στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας, αλλά πρέπει να συνδεθείτε με το ταχυδρομείο. Δεν έχει σημασία, δεν biggie Μάλλον.
Old 30ης Μαΐου 2009, 03:43
Διαχειριστής Ομάδα

Συγγνώμη αν ήμουν σύντομο μαζί σας. Είχαμε και στο παρελθόν τα μέλη αυτής της έκθεσης, αποδείχθηκαν τα cookies / cache everytime. Αν έχουμε περισσότερες αναφορές Θα εξετάσουμε το θέμα. :)
Old 30ης Μαΐου 2009, 05:59
Ομάδα Δωρητών

Χμμ ναρκών κατά πάγια i εγκατασταθεί FF και ναρκοπέδιο - havn't δοκιμάσει για IE από τότε.

Τι browser σας χρησιμοποιώντας Bubba;
Old 1 Ιουνίου 2009, 10:29
Ομάδα Δωρητών

Firefox. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από όσα γνωρίζω, ως εκ τούτου, η ερώτησή μου. LOL αλλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον υπολογιστή μου όλη την ώρα. για παράδειγμα: Κατά τη γνώμη μου, όταν Ψάχνω σε φακέλους ή επιλογές από τον πίνακα ελέγχου θα ενίοτε τυχαία αλλαγή. Μερικές φορές μου εκ νέου στην επιφάνεια εργασίας εικονίδια θα μεριμνήσει, τέτοια lol.

Υβριδικά: Δεν είδα την απάντησή σας το συντομότερο, το είδα ως κατατοπιστική. LOL μου μερικές φορές η έλλειψη γνώσεων σχετικά με τις ιστοσελίδες και τον τρόπο λειτουργίας τους είναι θλιβερή. Για παράδειγμα ........ Θυμήσου με ρωτούσε για το ορθογραφικό έλεγχο; Ή ακόμη και αυτό το παράδειγμα lol. Μάλλον Πραγματικά δεν ξέρω πόσο πολύ σε ιστοσελίδες στόχο και το περιεχόμενο εξαρτάται από τον υπολογιστή μου και τις ρυθμίσεις .........
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Περίεργο Nav απεικόνιση του IE jonkon2 Web Design, Hosting & SEO 0 18 Ιουν 2009 18:12
Περίεργο μικροφωνικού πρόβλημα. Iris77 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 28 Μαΐου 2009 12:24
Περίεργο Πρόβλημα Mic Δόνηση Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 19 Δεκ. 2008 19:01
Περίεργο Ram? newbuilderkid Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 14 Αυγ 2007 01:57
Περίεργο απάντηση kknight0506 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 12η Μαΐου 2007 06:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.