![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam moj prijavite se kao "zapamti me", ili što god da je, i više puta u proteklih nekoliko dana, sam zatvoriti svoj preglednik i kasnije vratiti. U prikazan kao "online", kad sam se vratio lol, ali sam se prijaviti na ponovno. Sup razum dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ispraznite predmemoriju i kolačiće. It's your browser, ali ne i na mjestu, to je u redu na sva moja i osoblje računala.
| |||
| |||
| Da sam imala previše posljednjih nekoliko dana na W7, međutim, na obje njegove fine XP-a Svakako neparan, ali mislim ako je u redu na svim yourse mora biti slučajnost, što zbunjeni iako mi je da je to prilično nedavna instalacije W7, pa ne bih očekujem da bude ispunjen već .. Anywho, Bolestan 'probati Internet našto JA čistini ponovo pokrenuti u 7. |
|
| |||
| |||
| I ran glupost čistiju i to je još uvijek ga radiš. Kad sam došao, a ona mi pokazuje kao registrirani korisnik onl mjestu u kutijica koja se nalazi pri dnu prve stranice, ali sam se prijaviti na post. Bez obzira, no sam biggie računati. |
|
| |||
| |||
| Žao mi je ako sam bio kratko s vama. Imali smo članovi u prošlosti ovaj izvještaj, ispostavilo se da se kolačići / cache sve. Ako smo dobili više izvješća ću gledati u nju. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm minski fiksni kad sam instalira FF i minsko polje - havn't pokušao ga od IE. Koji browser koristite Bubba? |
|
| |||
| |||
| Firefox. Ja nemam ništa promijenio da sam svjesna otuda moje pitanje. LOL čudno, ali stvari se događa u mom računalu sve vrijeme. na primjer: Moj pogled kada sam gledajući mapama ili odabire iz Control panel će ponekad nasumično mijenjati. Povremeno moj desktop ikona će ponovno organizirati, kao i stvari koje lol. Hibridni: JA nije 'vidjeti svoj odgovor kao kratka, vidjela sam ga kako informativan. LOL ponekad moja nedostatka znanja o web stranice i njihov način rada je nesretan. Na primjer ........ zapamti me pitate, da je o spell checker? Ili čak i ovaj put lol. Mislim ja stvarno ne znam koliko je pregled i sadržaj web stranice su moj računalo zavisi i postavke ......... |