kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Közösségi Hírek & Chat

Register

Valami fura megy ........

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2009, 16:44
Donor Group

Default Valami fura megy ........

Én én, jelentkezzen be az "Emlékezz rám", vagy bármi legyen is, és több alkalommal az elmúlt pár nap, becsukom a böngészőt, és később jött vissza. Ebben a táblázatban, mivel az "online", mikor jön vissza lol de bejelentkezni újra. Sup wit dat?
Old Május 28 2009, 01:29
Administrator Group

Törölje a cookie-k és cache. Ez a böngésző, nem a helyén, rendben van minden az enyém, és a személyzet PC.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 29 2009, 03:16
Donor Group

Én már azt is, hogy az utolsó néhány napon W7 azonban a bírság mind az XP

Természetesen furcsa, de azt hiszem, ha minden rendben yourse akkor csak egy véletlen egybeesés, mi confused nekem bár az, hogy ez egy nemrég telepíteni a W7, ezért nem számítottam rá, hogy töltött már ..

Anywho, megpróbálom tisztás meg, amikor az újraindítás 7.
Old Május 29 2009, 18:24
Donor Group

Futottam Crap Cleaner és még mindig ezt csinálom. Amikor jön, azt mutatja nekem, mint egy regisztrált felhasználó onl a honlapján, hogy a kis doboz alján, az első oldalon, de van, hogy jelentkezzen be a postára. Nem számít, nem nagy ügy azt hiszem.
Old Május 30 2009, 03:43
Administrator Group

Bocs, ha rövid volt is. Mi volt tagja a múltban ezt a jelentést, kiderült, hogy a cookie-kat / cache everytime. Ha többet kap jelentéseket fogok keresni rá. :)
Old Május 30 2009, 05:59
Donor Group

Hmm, amikor én az enyémet fix telepített FF és aknamező - havn't próbálta azt IE óta.

Milyen böngészőt használ Bubba neked?
Old Június 1 2009, 10:29
Donor Group

Firefox. Nem változott semmit, hogy én vagyok tisztában ezzel a kérdésemre. LOL, de furcsa dolog történik a számítógépet mindig. például: Az én véleményem, amikor én néztem mappák vagy a beállításokat a Vezérlőpult néha véletlenszerűen változik. Néha én asztali ikonok újra rendezni, ilyesmi lol.

Hybrid: Én nem láttam a válasz rövid, láttam, mint informatív. LOL néha én hiányos ismeretek honlapok és azok működését is rossz. Például ........ emlékezzen rám kérdezett a helyesírás-ellenőrző? Vagy még ez esetben is lol. Azt hiszem, tényleg nem tudom, hogy mennyi a weboldalak megtekintéséhez és tartalma függ az én és a számítógép beállításait .........
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Furcsa Nav kijelző IE jonkon2 Web Design, Hosting & SEO 0 18. június 2009 18:12
Furcsa mic probléma. Iris77 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 28. május 2009 12:24
Furcsa Mic Probléma Aftershock Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 19. december 2008 19:01
Furcsa Ram??? newbuilderkid Processzorok, alaplapok és RAM 5 14. augusztus 2007 01:57
Furcsa válasz kknight0506 A Windows operációs rendszerek 1 12. május 2007 06:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.