![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én én, jelentkezzen be az "Emlékezz rám", vagy bármi legyen is, és több alkalommal az elmúlt pár nap, becsukom a böngészőt, és később jött vissza. Ebben a táblázatban, mivel az "online", mikor jön vissza lol de bejelentkezni újra. Sup wit dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Törölje a cookie-k és cache. Ez a böngésző, nem a helyén, rendben van minden az enyém, és a személyzet PC.
| |||
| |||
| Én már azt is, hogy az utolsó néhány napon W7 azonban a bírság mind az XP Természetesen furcsa, de azt hiszem, ha minden rendben yourse akkor csak egy véletlen egybeesés, mi confused nekem bár az, hogy ez egy nemrég telepíteni a W7, ezért nem számítottam rá, hogy töltött már .. Anywho, megpróbálom tisztás meg, amikor az újraindítás 7.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Futottam Crap Cleaner és még mindig ezt csinálom. Amikor jön, azt mutatja nekem, mint egy regisztrált felhasználó onl a honlapján, hogy a kis doboz alján, az első oldalon, de van, hogy jelentkezzen be a postára. Nem számít, nem nagy ügy azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Bocs, ha rövid volt is. Mi volt tagja a múltban ezt a jelentést, kiderült, hogy a cookie-kat / cache everytime. Ha többet kap jelentéseket fogok keresni rá. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm, amikor én az enyémet fix telepített FF és aknamező - havn't próbálta azt IE óta. Milyen böngészőt használ Bubba neked?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Nem változott semmit, hogy én vagyok tisztában ezzel a kérdésemre. LOL, de furcsa dolog történik a számítógépet mindig. például: Az én véleményem, amikor én néztem mappák vagy a beállításokat a Vezérlőpult néha véletlenszerűen változik. Néha én asztali ikonok újra rendezni, ilyesmi lol. Hybrid: Én nem láttam a válasz rövid, láttam, mint informatív. LOL néha én hiányos ismeretek honlapok és azok működését is rossz. Például ........ emlékezzen rám kérdezett a helyesírás-ellenőrző? Vagy még ez esetben is lol. Azt hiszem, tényleg nem tudom, hogy mennyi a weboldalak megtekintéséhez és tartalma függ az én és a számítógép beállításait ......... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Furcsa Nav kijelző IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 18. június 2009 18:12 |
| Furcsa mic probléma. | Iris77 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 28. május 2009 12:24 |
| Furcsa Mic Probléma | Aftershock | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 19. december 2008 19:01 |
| Furcsa Ram??? | newbuilderkid | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 14. augusztus 2007 01:57 |
| Furcsa válasz | kknight0506 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. május 2007 06:10 |
| Téma eszközök | |
| |