פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > קהילה חדשות וצ 'אטים

Register

משהו מוזר קורה פה ........

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2009, 16:44
קבוצת תורמים

יש לי את רישום כמו "זכור אותי" או מה שזה לא יהיה זה, וכמה פעמים האחרונות כמה ימים, לסגור את הדפדפן ולאחר מכן לחזור. כפי שמוצג ב "מקוון" כשאני חוזרת LOL אבל אני חייב להתחבר שוב. Sup wit DAT?
Old 28 במאי 2009, 01:29
מנהל קבוצת

נקה את המטמון ואת קובצי ה-cookies. זה הדפדפן שלך, לא של האתר, זה בסדר על כל הצוות שלי ושל מחשבים.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 במאי 2009, 03:16
קבוצת תורמים

וידאתי כי היו גם כמה ימים אחרונים W7, אולם את הקנס בשני של XP

בהחלט מוזר, אבל אני משער שאם זה בסדר על כל yourse הוא חייב להיות רק צירוף מקרים, מה בכל זאת היא מבולבלת לי כי זהו למדי לאחרונה התקן של W7, אז אני לא מצפה שהוא יהיה מלא כבר ..

Anywho, אני מנסה לנקות את זה יהיה כשאני אתחול מחדש לתוך 7.
Old 29 במאי 2009, 18:24
קבוצת תורמים

רצתי שטויות מנקה וזה עדיין עושה את זה. כשאני קדימה, הוא מראה לי בתור משתמש רשום onl האתר באותה תיבה קטנה בחלק התחתון של העמוד הראשון, אבל אני חייב להיכנס לכתוב. לא משנה, אני לא biggie לחשוב.
Old 30 במאי 2009, 03:43
מנהל קבוצת

אני מצטער אם היה קצר איתך. יש לנו חברים בעבר דו"ח זה, התברר שיש עוגיות / מטמון בכל פעם. אם אנחנו מקבלים יותר דוחות אני יהיה לבדוק את זה. :)
Old 30 במאי 2009, 05:59
קבוצת תורמים

הממ שלי קבוע כאשר התקנתי FF ואת שדה מוקשים - havn't ניסה מאז אותו ב-IE.

מה אתה משתמש בדפדפן Bubba?
Old 1 יוני 2009, 10:29
קבוצת תורמים

Firefox. אני עדיין לא השתנה כלום, כי אני מודע ומכאן השאלה שלי. LOL אבל דברים מוזר קורה המחשב שלי כל הזמן. לדוגמה: לדעתי כשאני מסתכל על תיקיות או סמן את לוח הבקרה יהיה לשנות לעתים באופן אקראי. מדי פעם את סמלי שולחן העבודה יהיה לארגן מחדש, דברים כאלה LOL.

Hybrid: אני לא רואה את התגובה שלך בתור נמוך, ראיתי את זה כמו אינפורמטיבי. LOL שלי לפעמים חוסר ידע על אתרי אינטרנט ועל הדרך בה הם עובדים הוא מזעזע. למשל ........ זוכר ששאלת אותי על לאבגד בודק? או אפילו מופע זה LOL. אני מניח שאני באמת לא יודע כמה אתרי אינטרנט של תצוגה ותוכן הם התלויים עם המחשב שלי והגדרות .........
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.