![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי את רישום כמו "זכור אותי" או מה שזה לא יהיה זה, וכמה פעמים האחרונות כמה ימים, לסגור את הדפדפן ולאחר מכן לחזור. כפי שמוצג ב "מקוון" כשאני חוזרת LOL אבל אני חייב להתחבר שוב. Sup wit DAT? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נקה את המטמון ואת קובצי ה-cookies. זה הדפדפן שלך, לא של האתר, זה בסדר על כל הצוות שלי ושל מחשבים.
| |||
| |||
| וידאתי כי היו גם כמה ימים אחרונים W7, אולם את הקנס בשני של XP בהחלט מוזר, אבל אני משער שאם זה בסדר על כל yourse הוא חייב להיות רק צירוף מקרים, מה בכל זאת היא מבולבלת לי כי זהו למדי לאחרונה התקן של W7, אז אני לא מצפה שהוא יהיה מלא כבר .. Anywho, אני מנסה לנקות את זה יהיה כשאני אתחול מחדש לתוך 7. |
|
| |||
| |||
| רצתי שטויות מנקה וזה עדיין עושה את זה. כשאני קדימה, הוא מראה לי בתור משתמש רשום onl האתר באותה תיבה קטנה בחלק התחתון של העמוד הראשון, אבל אני חייב להיכנס לכתוב. לא משנה, אני לא biggie לחשוב. |
|
| |||
| |||
| אני מצטער אם היה קצר איתך. יש לנו חברים בעבר דו"ח זה, התברר שיש עוגיות / מטמון בכל פעם. אם אנחנו מקבלים יותר דוחות אני יהיה לבדוק את זה. :) |
|
| |||
| |||
| הממ שלי קבוע כאשר התקנתי FF ואת שדה מוקשים - havn't ניסה מאז אותו ב-IE. מה אתה משתמש בדפדפן Bubba? |
|
| |||
| |||
| Firefox. אני עדיין לא השתנה כלום, כי אני מודע ומכאן השאלה שלי. LOL אבל דברים מוזר קורה המחשב שלי כל הזמן. לדוגמה: לדעתי כשאני מסתכל על תיקיות או סמן את לוח הבקרה יהיה לשנות לעתים באופן אקראי. מדי פעם את סמלי שולחן העבודה יהיה לארגן מחדש, דברים כאלה LOL. Hybrid: אני לא רואה את התגובה שלך בתור נמוך, ראיתי את זה כמו אינפורמטיבי. LOL שלי לפעמים חוסר ידע על אתרי אינטרנט ועל הדרך בה הם עובדים הוא מזעזע. למשל ........ זוכר ששאלת אותי על לאבגד בודק? או אפילו מופע זה LOL. אני מניח שאני באמת לא יודע כמה אתרי אינטרנט של תצוגה ותוכן הם התלויים עם המחשב שלי והגדרות ......... |