![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu prisijungti kaip "prisiminti mane" ar kas tai yra, ir kelis kartus per pastaruosius porą dienų, uždaryti savo naršyklėje ir vėliau grįžti. Be rodomas kaip "online", kai aš grįšiu lol bet turiu prisijungti iš naujo. Sup wit dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išvalyti cookies ir cache. Tai jūsų naršyklėje, o ne į svetainę, tai bauda visas nuo minų ir darbuotojų kompiuterius.
| |||
| |||
| Man buvo, kad per pastaruosius keletą dienų W7, tačiau jo baudos tiek XP's Tikrai keistai, bet manau jei ji gerai visiems yourse ji turi būti tiesiog atsitiktinumas, ką nors supainioti man yra, kad ji gana neseniai įdiegti W7, tad nesitiki, kad ji būtų užpildyta jau .. Anywho, I'll try išvalyti jį, kai aš paleisti į 7.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Išbėgau Crap Cleaner ir ji vis dar tai daro. Kai aš atėjau, jis parodo man, kaip registruotas vartotojas onl nes mažai langelį šalia pirmojo puslapio apačioje, svetainėje, bet aš prisijungti prie paštu. Nesvarbu, ne Biggie aš skaitytis. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau, jei aš buvo trumpas su jumis. Gavome nariai anksčiau pranešti apie tai, pasirodė cookies / cache everytime. Jei mes gauname daugiau pranešimų I'll pažvelgti į ją. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm mano nustatytas kada instaliavau FF bei minų lauką - havn't bandė jį IE nes. Kokią naršyklę jūs naudojate Bubba?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Aš nieko nekeičia, kad esu susipažinęs taigi mano klausimą. LOL, bet keistai Daiktai atsitiks su mano kompiuterio visą laiką. Pavyzdžiui: "Mano nuomone, kai aš žiūri į aplankus ar atranka iš Control panel kartais atsitiktinai kaita. Kartais mano darbastalio piktogramos vėl organizuoti, stuff like that lol. Hibridas: Nemačiau jūsų atsakymo trumpas, aš pamačiau, kaip informatyviai. LOL kartais man trūksta žinių apie interneto svetainių ir jų darbo yra kankinantis. Pavyzdžiui ........ Prisiminti mane klausia apie rašybos tikrintuvas? Ar netgi šiuo atveju lol. Manau, aš tikrai nežinau, kiek svetainių peržiūrėti ir turinys priklauso nuo savo kompiuterio ir parametrai ......... |