![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir mana log AS "atcerēties mani" vai kāds tas ir, un vairākas reizes pēdējo pāris dienu laikā, varu aizvērt savu pārlūkprogrammu un vēlāk atgriezties. Kas parādīta kā "online", kad es atgriezīšos lol bet man login again. Sup wit dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izdzēsiet savas sīkdatnes un kešatmiņu. Tas ir jūsu pārlūkprogramma, nevis vietu, tas ir naudas sods par visām mīnām un darbinieku datoriem.
| |||
| |||
| Man bija, ka pārāk pēdējās dienās uz W7, tomēr tā naudas sods par abiem XP's Protams, dīvaini, bet es domāju, ja tas ir naudas sods par visām yourse tā ir vienkārši nejaušība, kas mulsina mani gan tas, ka tas samērā nesen instalēšanas W7, tāpēc es nevarētu gaidīt, ka tā ir piepildīta jau .. Anywho, es mēģināšu ieskaita to, kad es reboot vērā 7. |
|
| |||
| |||
| I ilga Muļķības tīrāku un tā joprojām dara to. Kad es nāku, tas rāda man kā reģistrēts lietotājs onl portāla ka mazā kastīte pie apakšā pirmo lapu, bet man pieteikties amatam. Nav svarīgi, no Biggie man jārēķinās. |
|
| |||
| |||
| Žēl ja man bija īsa ar jums. Mums ir bijušas dalībnieki iepriekš ziņo, izrādījās cookies / cache everytime. Ja mēs vairāk ziņojumi I'll izskatīt to. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm mans noteikt, ja es instal FF un mīnu lauku - havn't mēģināja to IE kopš. Kas pàrlþku, izmantojot Bubba? |
|
| |||
| |||
| Firefox. Man nav mainījies nekas, ka es zinu, tātad mans jautājums. LOL bet weird stuff notiek ar manu datoru visu laiku. piemēram: Es uzskatu, kad es skatos uz mapes vai izvēle no vadības paneļa, dažkārt būs nejauši pārmaiņas. Reizēm mana darbvirsmas ikonas atkārtoti sagatavo, sīkumi, piemēram, ka lol. Hibrīds: Es neredzēju savu atbildi par īsu, es redzēju to kā informatīvi. LOL dažreiz mans zināšanu trūkums par mājas lapas un kā tās strādā, ir traucējošs. Piemēram ........ atcerēties mani jautā par pareizrakstības pārbaudītājs? Un pat šajā gadījumā lol. Es domāju, es tiešām nezinu, cik daudz no mājas lapas skatu un saturu, ir atkarīgi no pēc mana datora un iestatījumiem ......... |
![]() |
|