![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam zalogować się jako "Pamiętaj mnie" lub cokolwiek to jest, i kilka razy w ostatnich kilku dni, ja zamknąć przeglądarkę, a później wrócić. W wykazanych jako "online", kiedy wróci lol ale mam się zalogować ponownie. Naw wit dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyczyść pliki cookie i pamięć podręczną. To przeglądarce, a nie w miejscu, to dobrze na wszystkich komputerach i pracownicy kopalni.
| |||
| |||
| I've had że za kilka dni na W7 jednak grzywny zarówno w XP Oczywiście dziwne, ale domyślam się, czy to dobrze na wszystkich yourse musi być tylko zbieg okoliczności, co do mnie pomylić choć jest to dość niedawno instalację W7, więc nie będzie on już być wypełnione .. Anywho, I'll try to clearingu kiedy restarcie na 7.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I pobiegł Crap Cleaner i nadal to robi. Podczas spokój, to pokazuje mi jako zarejestrowany użytkownik ONL w tym miejscu trochę pole w dolnej części pierwszej strony, ale mam się zalogować do poczty. Nie ma znaczenia, no biggie mogę liczyć. |
|
| |||
| |||
| Niestety, gdybym był krótki z tobą. Mamy użytkowników w przeszłości zgłosić ten, okazał się cookies / Wikisłowniku everytime. Jeśli mamy więcej raportów I'll look into it. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm kopalni ustalone kiedy zainstalowany FF i minowe - havn't próbowali go od IE. Jakiej przeglądarki używasz Bubba?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Nic się nie zmieniło, że znam stąd moje pytanie. LOL, ale dziwne rzeczy dzieje się z moim komputerze przez cały czas. na przykład: Mój pogląd kiedy jestem patrząc na wybrane foldery lub z panelu sterowania czasami losowo zmienić. Czasami moje ikony pulpitu ponownie zorganizować, stuff like that lol. Hybrid: Nie patrz odpowiedź na krótkie, widziałem go informacje. LOL czasem mój brak wiedzy na temat stron internetowych i sposób ich pracy jest bolesny. Na przykład ........ pamiętasz mnie z prośbą o sprawdzanie pisowni? Albo nawet to przykład lol. Chyba naprawdę nie wiesz jak wiele z witryn widzenia i treści zależy od mojego komputera i ustawienia ......... |
![]() |
|
| Zakładki |