menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Spoločenstva Novinky a chat

Register

Divný niečo deje ........

Reply

Thread Tools
Old 27. mája 2009, 16:44
Darcu Skupina

Default Divný niečo deje ........

Mám sa prihlásiť ako "zapamätať" alebo čo to je, a niekoľkokrát v posledných pár dňoch som blízko svojho prehliadača a potom sa vracia späť. V zobrazené ako "online", keď som sa vrátil lol ale já jsem se znovu prihlásiť. Dod vtip dát?
Old 28. mája 2009, 01:29
Administrátor Skupina

Vymazať cookies a cache. Je to váš prehliadač, ne mieste, je v poriadku vo všetkých banských pracovníkov a počítačov.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. mája 2009, 03:16
Darcu Skupina

Já jsem měl taky pár dní na W7 však pokuty na oboch XP to

Odd určite, ale myslím, ak je v poriadku na všetkých yours to musí byť len náhoda, čo confused me keď je v tom, že je to pomerne nedávnej inštalácii W7, tak by som nemohol očakávať, že je už obsadené ..

Anywho, uvidíme skúste zúčtovanie, keď som restart do 7.
Old 29. mája 2009, 18:24
Darcu Skupina

Bežal som blbost Cleaner a je to stále robia. Keď som prišiel na to ukazuje mi ako registrovaný používateľ ONL mieste v tom malý rámček v spodnej časti prvej stránke, ale já jsem sa prihlásiť na úrad. Nezáleží na tom, ne potent Asi jo.
Old 30. mája 2009, 03:43
Administrátor Skupina

Ospravedlňujeme sa, ak som bol krátky s vami. Mali sme v minulosti členmi tejto správy, sa ukázalo byť cookies / cache kedykoľvek. Ak máme viac správ budem na tom pracovať. :)
Old 30. mája 2009, 05:59
Darcu Skupina

Hmm moje pevné aj keď nainštalovaný FF a Minefield - havn't pokúsil sa o IE od roka.

Aký prehliadač používate Bubba?
Old 1. júna 2009, 10:29
Darcu Skupina

Firefox. Mám nezmenilo nič, že som oboznámený s tým moju otázku. LOL, ale divná vec sa deje, keď počítač po celú dobu. napríklad: Môj názor, keď som v pohľade na zložky alebo výbery z ovládacieho panela bude niekedy náhodne zmeniť. Občas mojej ploche ikony znovu usporiadať, a tak podobne lol.

Hybridné: Nevidel som vašu odpoveď, ako krátky, videl som to ako informatívny. LOL niekedy mojej nedostatočnej znalosti servery a spôsob ich práce je strašný. Napríklad ........ Pamätajte si ma žiadajú o kontrola pravopisu? Alebo aj to instance lol. Myslím si, že naozaj neviete, ako moc pre zobrazenie stránky a obsah závisí na mojom počítači a nastavenia .........
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Divný Nav zobrazenie v IE jonkon2 Web Design, hosting & SEO 0 18. júna 2009 18:12
Divný mic problém. Iris77 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 28. mája 2009 12:24
Divný mikrofón Problem Už ne Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 19. december 2008 19:01
Divný Ram? newbuilderkid Procesory, základné dosky & RAM 5 14. augusta 2007 01:57
Divné odpovede kknight0506 Operačné systémy Windows 1 12. mája 2007 06:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.