![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám sa prihlásiť ako "zapamätať" alebo čo to je, a niekoľkokrát v posledných pár dňoch som blízko svojho prehliadača a potom sa vracia späť. V zobrazené ako "online", keď som sa vrátil lol ale já jsem se znovu prihlásiť. Dod vtip dát? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vymazať cookies a cache. Je to váš prehliadač, ne mieste, je v poriadku vo všetkých banských pracovníkov a počítačov.
| |||
| |||
| Já jsem měl taky pár dní na W7 však pokuty na oboch XP to Odd určite, ale myslím, ak je v poriadku na všetkých yours to musí byť len náhoda, čo confused me keď je v tom, že je to pomerne nedávnej inštalácii W7, tak by som nemohol očakávať, že je už obsadené .. Anywho, uvidíme skúste zúčtovanie, keď som restart do 7.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bežal som blbost Cleaner a je to stále robia. Keď som prišiel na to ukazuje mi ako registrovaný používateľ ONL mieste v tom malý rámček v spodnej časti prvej stránke, ale já jsem sa prihlásiť na úrad. Nezáleží na tom, ne potent Asi jo. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ak som bol krátky s vami. Mali sme v minulosti členmi tejto správy, sa ukázalo byť cookies / cache kedykoľvek. Ak máme viac správ budem na tom pracovať. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm moje pevné aj keď nainštalovaný FF a Minefield - havn't pokúsil sa o IE od roka. Aký prehliadač používate Bubba?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Mám nezmenilo nič, že som oboznámený s tým moju otázku. LOL, ale divná vec sa deje, keď počítač po celú dobu. napríklad: Môj názor, keď som v pohľade na zložky alebo výbery z ovládacieho panela bude niekedy náhodne zmeniť. Občas mojej ploche ikony znovu usporiadať, a tak podobne lol. Hybridné: Nevidel som vašu odpoveď, ako krátky, videl som to ako informatívny. LOL niekedy mojej nedostatočnej znalosti servery a spôsob ich práce je strašný. Napríklad ........ Pamätajte si ma žiadajú o kontrola pravopisu? Alebo aj to instance lol. Myslím si, že naozaj neviete, ako moc pre zobrazenie stránky a obsah závisí na mojom počítači a nastavenia ......... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Divný Nav zobrazenie v IE | jonkon2 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 18. júna 2009 18:12 |
| Divný mic problém. | Iris77 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 28. mája 2009 12:24 |
| Divný mikrofón Problem | Už ne | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 19. december 2008 19:01 |
| Divný Ram? | newbuilderkid | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 14. augusta 2007 01:57 |
| Divné odpovede | kknight0506 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. mája 2007 06:10 |
| Thread Tools | |
| |