az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Toplum Haber ve Sohbet

Register

Tuhaf bir şey ........ Going On

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 16:44 27.
Bağış Grubu

Default Tuhaf bir şey ........ Going On

Gibi "veya Beni hatırladın ne yani, ve birkaç kez gün son çift, benim tarayıcı kapatın ve daha sonra geri gelip benim giriş var. "Çevrimiçi" ne zaman geri lol geldi ama tekrar giriş için şekilde gösterildiği gibi yazın. Yudum zekâ dat?
Old May 2009, 01:29 28.
Yönetici Grubu

Sifresiz Çerez ve önbellek. Bu tarayıcı, site, hepsi benim ve personel PC'ler sorunsuz's değil.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 Mayıs 2009, 03:16
Bağış Grubu

I had ettik W7 da son birkaç gün, iki XP's Ancak onun iyi

Kesinlikle garip ama sanırım bu sadece bir tesadüf olmalıdır tüm yourse sorunsuz's, bana karıştı ama bunun oldukça W7 kurulumu son Ben zaten .. doldurulacaktır bekliyoruz wouldn't's

Anywho, Ben 7 olarak yeniden doğmuş bu takas çalışacağım.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 29 Mayıs 2009, 18:24
Bağış Grubu

Ben kitap Temizleyici koştum ve hala yapıyor. Ne zaman i gelip, bir kayıtlı kullanıcı onl ilk sayfanın altındaki bu küçük kutusunda yer alan site olarak beni gösterir, ama ben göndermek için giriş gerekir. Olursa olsun, ben hiç biggie saymak.
Old May 2009, 03:43 30.
Yönetici Grubu

Eğer size kısa üzgünüm. Bu son rapor bu, çerezler / cache her hale geldi üye oldu. Eğer ben bakmak olacak herhangi bir başka rapor almak. :)
Old May 2009, 05:59 30.
Bağış Grubu

Hmm benim Pazarlıksız Ben FF ve mayın yüklü - havn't beri IE üzerinde çalıştı.

Ne Bubba kullanarak tarayıcı?
Old 1 Haziran 2009, 10:29
Bağış Grubu

Firefox. Hiçbir şey benim dolayısıyla benim soru farkındayım değişmemiştir. LOL ama garip şeyler benim bilgisayar her zaman için olur. Örneğin: Bence ben klasör veya Kontrol panelinden seçimleri at bazen rasgele değişecektir arıyorum. Bazen masaüstü simgeleri yeniden bu lol gibi şeyler düzenlemek olacaktır.

Hibrid: kısa olarak tepki görmedik, i bilgilendirici gördüm. Web siteleri hakkında bilgi LOL bazen benim eksikliği ve çalışma yolu üzücü olduğunu. Örneğin ........ için bana yazım denetimi hakkında soran hatırlıyor musun? Hatta BU örneğini lol. Ben gerçekten nasıl bir web sitesi görünümü ve içeriği çok bilmiyorum benim bilgisayar ve ayarlar ......... üzerine bağımlı olduğunu tahmin
Reply

Register

Bookmarks