![]() |
|
| |||
| |||
| Gibi "veya Beni hatırladın ne yani, ve birkaç kez gün son çift, benim tarayıcı kapatın ve daha sonra geri gelip benim giriş var. "Çevrimiçi" ne zaman geri lol geldi ama tekrar giriş için şekilde gösterildiği gibi yazın. Yudum zekâ dat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sifresiz Çerez ve önbellek. Bu tarayıcı, site, hepsi benim ve personel PC'ler sorunsuz's değil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I had ettik W7 da son birkaç gün, iki XP's Ancak onun iyi Kesinlikle garip ama sanırım bu sadece bir tesadüf olmalıdır tüm yourse sorunsuz's, bana karıştı ama bunun oldukça W7 kurulumu son Ben zaten .. doldurulacaktır bekliyoruz wouldn't's Anywho, Ben 7 olarak yeniden doğmuş bu takas çalışacağım.
|
| |||
| |||
| Ben kitap Temizleyici koştum ve hala yapıyor. Ne zaman i gelip, bir kayıtlı kullanıcı onl ilk sayfanın altındaki bu küçük kutusunda yer alan site olarak beni gösterir, ama ben göndermek için giriş gerekir. Olursa olsun, ben hiç biggie saymak. |
|
| |||
| |||
| Eğer size kısa üzgünüm. Bu son rapor bu, çerezler / cache her hale geldi üye oldu. Eğer ben bakmak olacak herhangi bir başka rapor almak. :) |
|
| |||
| |||
| Hmm benim Pazarlıksız Ben FF ve mayın yüklü - havn't beri IE üzerinde çalıştı. Ne Bubba kullanarak tarayıcı?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Firefox. Hiçbir şey benim dolayısıyla benim soru farkındayım değişmemiştir. LOL ama garip şeyler benim bilgisayar her zaman için olur. Örneğin: Bence ben klasör veya Kontrol panelinden seçimleri at bazen rasgele değişecektir arıyorum. Bazen masaüstü simgeleri yeniden bu lol gibi şeyler düzenlemek olacaktır. Hibrid: kısa olarak tepki görmedik, i bilgilendirici gördüm. Web siteleri hakkında bilgi LOL bazen benim eksikliği ve çalışma yolu üzücü olduğunu. Örneğin ........ için bana yazım denetimi hakkında soran hatırlıyor musun? Hatta BU örneğini lol. Ben gerçekten nasıl bir web sitesi görünümü ve içeriği çok bilmiyorum benim bilgisayar ve ayarlar ......... üzerine bağımlı olduğunu tahmin |
![]() |
|
| Bookmarks |