![]() |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι το υπο φόρουμ είναι μια μεγάλη ιδέα μία, θα είναι πιο εύκολο για τους νέους ανθρώπους στο συμβούλιο αν έχουν κάποιο πρόβλημα να βρείτε αυτό το τμήμα να πάω να τα πάντα όπως θα μπορεί να κατατμηθεί σε τμήματα. Θα γίνει ένα μεγάλο μπράβο από μένα! |
|
| |||
| |||
| Είναι μια πολύ καλή ιδέα, η οποία διατηρεί το φόρουμ πιο οργανωμένο. Το φόρουμ αυτό αυξάνεται σε πολλά καλύτερα πράγματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και είμαι ευγνώμων για αυτό. Όσον αφορά τις επιμέρους φόρουμ πηγαίνει όμως, χρειάζεται πάρα πολλές θέσεις για να είναι πραγματικά δραστική αντί για 0-10 κλωστές με 0 απαντήσεις σε κάθε επιμέρους κατηγορία. Ελπίζω αυτό το φόρουμ πηγαίνει μεγάλο?) Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ... IVe προσπάθησε να κρατήσει το υπο φόρουμ στο ελάχιστο γι 'αυτό δεν φαίνεται πολύ άδειο ... μπορεί να προσθέσει περισσότερα, δεδομένου ότι γίνεται busier.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σύνδεση φόρα; | :: AARON:: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7 Απρ 2008 12:00 |
| Γεια σου, σε υπολογιστή Νέο Φόρουμ | davidxprice | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 13 Δεκ. 2007 02:22 |
| Γεια Υπολογιστών Φόρουμ | Jonathon28 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 10 | 10 Δεκ. 2007 06:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |