![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislim da je ideja sub forumima je velik jedan, on će olakšati nove ljude u odbor, ako oni imaju problema da pronađete ono što odjeljku za odlazak na što će sve biti razdvojiti u sekcije. Ona dobiva veliki znak odobravanja od mene! |
|
| |||
| |||
| To je vrlo dobra ideja koja se čuva više forum organiziran. Ovaj forum je rastući u mnogim stvarima bolja kao mi govoriti, a ja sam zahvalan za to. Što se tiče sub forume ide ipak, morate jako puno mjesta za njih to zaista biti aktivan umjesto 0-10 threads sa 0 odgovora u svakom sub kategoriji. Nadam se da ovaj forum ide velika;) Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha ... Ive pokušao držati pod forumima na minimum, tako da ne izgleda previše prazno ... svibanj dodati više jer dobiva busier.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Povezivanje forume? | :: AARON: | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 7. travanj 2008 12:00 |
| Pozdrav, novi u računalo Forumi | davidxprice | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 13. prosinac 2007 02:22 |
| Pozdrav Računalna Forumi | Jonathon28 | Uvesti Yourself Ovdje | 10 | 10. prosinac 2007 06:58 |
| Thread Tools | |
| |