![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, hogy a sub fórumok ötlet egy nagy, ez könnyebbé teszi majd az új emberek a fórumon, ha van egy probléma, hogy milyen szakaszban menni, mint mindent, majd szakemberek. Ez lesz a nagy hüvelykujjait fel engem! |
|
| |||
| |||
| Ez egy nagyon jó ötletnek tartja a fórumot, amely több szervezett. Ez a fórum egyre több jobb dolgok, ahogy beszél, és hálás vagyok ezért. Ami al fórumok megy mégis, akkor elég sok hozzászólás, hogy ténylegesen az aktív helyett 0-10 szálat, 0 válasz minden al-kategória. Remélem, hogy ezen a fórumon is nagy;) Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen ... Ive próbálta megtartani a szubregionális fórumok, amelyek a legkisebb, így nem túl üres ... vehet fel több dolog busier.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linking fórumok? | :: AARON: | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 7. április 2008 12:00 |
| Hi, Új számítógépes Fórumok | davidxprice | Itt mutasd meg magadat | 6 | 13. december 2007 02:22 |
| Hello Computer Forums | Jonathon28 | Itt mutasd meg magadat | 10 | 10. december 2007 06:58 |
| Téma eszközök | |
| |