![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мислим да је идеја суб форумима је велик један, он ће олакшати нове људе у одбор, ако они имају проблема да пронађете оно што одељку за одлазак на шта ће све бити раздвојити у секције. Она добија велики знак одобравања од мене! |
|
| |||
| |||
| То је врло добра идеја која се чува више форум организован. Овај форум је растући у многим стварима боља као ми говорити, а ја сам захвалан за то. Што се тиче суб форуме иде ипак, морате јако пуно места за њих то заиста бити активан уместо 0-10 тхреадс са 0 одговора у сваком суб категорији. Надам се да овај форум иде велика;) Јасон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха ... Иве суђен држати под форумима на минимум, тако да не изгледа превише празно ... мај додати више јер добија бусиер.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Повезивање форуме? | :: Аарон: | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 7 април 2008 12:00 |
| Поздрав, нови у рачунар Форуми | давидксприце | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 13 децембар 2007 02:22 |
| Поздрав Компјутерска Форуми | Јонатхон28 | Увести Ыоурселф Овде | 10 | 10 децембар 2007 06:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |