![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Ar kas nors Prašome paaiškinti man tarp naujųjų valstybių TCF ir TCF valstybių skirtumus. Turiu 46 postus ir esu klasifikuojamos kaip naujas narys. Kadangi matau kitiems, kurie tik apie 20 pranešimų, ir yra "TCF valstybės". Tiesiog šiek tiek supainioti. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nauji nariai gauna automatiškai atnaujintas po to, kai jie atitinka metu ir po jos reikalavimais.
| |||
| |||
| Tai tik laiko klausimas tada. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tikrai klausimas, kad daug?
| |||
| |||
| O ir tu gali dovanoti Tada TCF Teikėjos o jei norite jį pakeisti, kad greitai;) |
|
| |||
| |||
| Esmė tai, kad būtų sustabdytas naujų narių šiukšlės ir piktnaudžiauja svetainėje. Nauji nariai negali dėti nuorodų, be saikingai ir negali panaudoti PM sistema. |
|
| |||
| |||
| Kas PM sistema |
|
| |||
| |||
| Asmeninės žinutės. |
|
| |||
| |||
| Oh |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujosios valstybės | bowlsnut1 | Introduce yourself here | 4 | 28 spalis 2007 06:30 |
| Naujas narys | cheddon | Introduce yourself here | 3 | 17 spalis 2007 14:07 |
| Naujas narys | amanites | Introduce yourself here | 4 | 30 rugsėjis 2007 06:47 |
| Naujas narys | squirt44 | Introduce yourself here | 6 | 25 rugsėjis 2007 03:22 |
| Hi New member čia | Daverave | Introduce yourself here | 4 | 19 rugsėjis 2007 03:37 |
| Temos įrankiai | |
| |