![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mohol niekto prosím vysvetlite mi rozdiely medzi TCF Nové členské a TCF poslanca. Mám 46 miest a som zaradený ako nového člena. Vzhľadom k tomu, že vidím ostatní, ktorí majú iba približne 20 miest a sú 'TCF členských'. Len mierne zmätený. Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noví členovia si automaticky aktualizuje po spĺňajú požiadavky na čas a miesto.
| |||
| |||
| Je to len otázka času potom. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to naozaj nezáleží na tom, že veľa?
| |||
| |||
| oh a môžete darovať tej TCF donatori miesto, ak chcete zmeniť to, aby rýchlo;) |
|
| |||
| |||
| Celé miesto je na zastavenie nových členov pred spamom a zneuľitiu mieste. Noví členovia nemôžu post odkazy bez moderovania a nemožno použiť PM systému. |
|
| |||
| |||
| Čo je PM systém |
|
| |||
| |||
| Súkromné správy. |
|
| |||
| |||
| oh |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové členské | bowlsnut1 | Predstavte Yourself Tu | 4 | 28. októbra 2007 06:30 |
| Nový člen | cheddon | Predstavte Yourself Tu | 3 | 17. október 2007 14:07 |
| Nový člen | amanites | Predstavte Yourself Tu | 4 | 30. September 2007 06:47 |
| Nový člen | squirt44 | Predstavte Yourself Tu | 6 | 25. September 2007 03:22 |
| Ahoj nového člena tu | Daverave | Predstavte Yourself Tu | 4 | 19. September 2007 03:37 |
| Thread Tools | |
| |