![]() |
|
| |||
| |||
| Απλώς πίστευα ότι θα ξεκινήσει μια κλωστή Dave Υβριδικοί ευχαριστώντας για την υποστήριξη αυτής της ιστοσελίδας και τη διάθεσή του σε όλους! Παρακαλώ μετά εδώ αν θέλετε να επαναλάβω αυτές τις σκέψεις!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ειλικρινά, δεν χρειάζεται να ταμπονάρισμα στην πλάτη.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όλα αυτά που σας αναφέρω είναι ασήμαντα πράγματα! Κοιτάξτε τα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι και παίρνουν με απελπιστική, εκείνο Τι είναι σημαντικό!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| άρρωστος αυτή την δεύτερη θέση ![]() έχει να abit παιδικά εδώ τελευταία με ορισμένες μηνυματοσειρές yeh αλλά για το σύνολο του τηρεί dave
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Δεν είμαι εδώ για να άρεσε να είμαι εδώ για να εκτελέσετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Όταν έχετε να επιβάλει μια σειρά κανόνων για το γενικότερο καλό της κοινότητας, η Επιτροπή δεν λειτουργεί έτσι. Κοίτα έναν πρωθυπουργό, για παράδειγμα, πολλές haters. |
|
| |||
| |||
| Η κακή αναλογία Dave! Αν δεν είστε έτοιμοι να εισβάλουν σε μια άλλη χώρα άσκοπα!
|
| |||
| |||
| Τι; |
|
| |||
| |||
|