![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pravedan misao JA će započeti thread zahvaljujući Dave Hybrid za podupiranju ovog site-a i stavljanje na raspolaganje svima! Molimo post ovdje ako želite ponoviti ove misli!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iskreno, ja ne moraju biti patted se na leđa.
| |||
| |||
| Quote:
Sve stvari koje vam je spomenuti trivijalnost! Dovoljno je pogledati na probleme imaju i ljudi su uzimajući očajne s, da je ono što je važno!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| drugi bolestan ovaj post ![]() je uzimajući abit djetinjast ovdje u zadnje vrijeme sa određenih threads yeh, nego na cijeli držati ga Dave
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Nisam ovdje da bi se svidjela, da sam ovdje za pokretanje uspješnog mjestu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Kada ste da provede niz pravila za veću dobrobit zajednice to ne rade tako. Gledati premijera na primjer, mnogi haters. |
|
| |||
| |||
| Loša analogija Dave! Osim ako se o irelevantno upasti u drugu državu!
|
| |||
| |||
| Što? |
|
| |||
| |||
|