![]() |
|
| |||
| |||
| Es iedomājos, ka es varētu sākt thread pateikties Dave Hybrid, lai atbalstītu šo lapu un padarīt to pieejamu visiem! Lūdzu, sūtiet šeit, ja vēlaties atkārtot šīs domas!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Godīgi, man nav jābūt noglaudīja uz muguras.
| |||
| |||
| Quote:
Viss, kas stuff jums ir minēts nieki! Paskatieties uz problēmām, cilvēki, kam un kļūst bezcerīgs ar, tas ir tas, kas ir svarīgs!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| slikti otrais šo ziņu ![]() tā ir arvien ABIT bērnišķīgs šeit pēdējā laikā ar atsevišķiem pavedieniem bet Yeh par visu Keep it up Dave
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Es neesmu šeit būtu paticis, es esmu šeit, lai palaistu veiksmīgs vietā. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Kad esat ieviest noteikumu kopumu lielāku labumu no Kopienas nedarbojas tāpat. Apskatīt premjerministrs Piemēram, daudzi haters. |
|
| |||
| |||
| Slikti analoģijas Dave! Ja jūs gatavojaties nevajadzīgi iebrukt citā valstī!
|
| |||
| |||
| Kas? |
|
| |||
| |||
|