![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar am crezut că ar începe un fir de a mulţumi Dave hibride pentru susţinerea acestui site şi a o pune la dispoziţia tuturor! Vă rugăm să posta aici dacă doriţi să reitereze aceste ganduri!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sincer, nu am nevoie pentru a fi patted de pe partea din spate.
| |||
| |||
| Citat:
Toate lucrurile pe care ai spus este Trivia! Uită-te la oamenii care au probleme şi sunt disperat cu Noţiuni de bază, acela este ceea ce este important!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bolnav două această postare ![]() acesta a fost obtinerea abit copilaresti aici în ultima vreme cu anumite threads yeh dar pe ansamblu o ţine aşa Dave
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Nu sunt aici pentru a fi placut, eu sunt aici pentru a rula cu succes a site-ului. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
| |||
| |||
| Când aveţi de a pune în aplicare un set de reguli pentru o mai mare bun al comunităţii, nu merge aşa. Uită-te la un prim-ministru, de exemplu, de multe haters. |
|
| |||
| |||
| Bad analogie Dave! Dacă nu eşti pe cale de a invada pointlessly-o altă ţară!
|
| |||
| |||
| Ce? |
|
| |||
| |||
|