![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jen bych si založiť vlákno Dave Hybridné poďakovať za podporu tohto webu a jeho sprístupnenie všetkým! Prosím post tu, ak chcete zopakovať tieto myšlienky!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úprimne povedané, nemám potrebu sa poplácal na chrbte.
| |||
| |||
| Citácia:
Všetky veci, ktoré ste spomenul, je maličkosti! Stačí sa pozrieť na ťažkosti, sa ľudia majú a ako sa s zoufalá, ktorý je to, čo je dôležité!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chorých druhej tento príspevok ![]() bolo získanie abit detinské tu v poslednej dobe s určitými závity ale na celej Yeh keep it up dave
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Nejsem tu, aby sa páčili, som tu pre úspešné spustenie stránok. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Máte-li presadiť súbor pravidiel pre dobro celej komunity nebude fungovať takhle. Pozrite sa na premiéra napríklad veľa haters. |
|
| |||
| |||
| Bad obdobne Dave! Pokiaľ sa chystáte bezdôvodne inváziu do inej krajiny!
|
| |||
| |||
| Čo? |
|
| |||
| |||
|