![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bir thread sitesini destekleyen ve herkes için kullanılabilir hale için Dave Hibrid teşekkür başlatmak düşündüm! Lütfen buraya Eğer bu düşünceler yinelemek istiyorum sonrası!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dürüst olmak gerekirse, ben gerek yoktur arkasında patted gerekir.
| |||
| |||
| Alıntı:
Size söz Tüm bunları önemsiz şeyler olduğunu! Sadece insanlar ve sorunlar yaşıyorsanız umutsuz ile elde bakın o neyin önemli olduğunu!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kötü ikinci bu yazı ![]() onu elde edilmiştir Abit burada son belirli ipliği ile çocukça , Dave'in devam et bütün ama yeh
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Ben burada yaşıyorum, başarılı bir sitede çalıştırmak için sevdim için burada yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Bir daha böyle çalışmıyor, toplumun iyiliği için kurallar bir dizi uygulamak gerekir. Örneğin bir başbakan olarak, birçok haters bak. |
|
| |||
| |||
| Kötü analojisi Dave! Siz pointlessly hakkında başka bir ülkeye saldırmak için!
|
| |||
| |||
| Ne? |
|
| |||
| |||
|