![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Обърнах се по стария си компютър и когато дойда да CJ Разбирам, че главната страница е различен. На един компютър вкъщи страница е синьо и сиво, от друга, че е бял. На стария си компютър е една, че да получа нещо, което изглежда да е на правилното място. Във всички пост, когато отвори (например лица пост име заедно с пост, но линията, която е в между пост е на грешното място нещо като това:hopthwork. пункт. други membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Има отговор. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Аз не знам как да направя параван сачми да ти покажа това, което е happing. |
|
| |||
| |||
| Натиснете PRT н. ключ на правото на F12 ключ, отвори Microsoft Paint после Редактиране и Залепване или CTRL & V, Освен ако не е тогава качите тук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Вие сте загубили мен, само една от тези връзки работят поради форматиране и той показва една и съща страница. |
|
| |||
| |||
| Какво се случва е, че става в една публикация под мое име, а след това линията цяла страница, а след това на пост, вашето потребителско име се появява в моя пост, а след това линията цяла страница, а след това ви отговори |
|
| |||
| |||
| Публикуване на екрана изстрел, иначе как е някой да дешифрираме това? |
|
| |||
| |||
| С други думи, вие трябва да прочетете целия пост от последния пост на първия пост да се разбере кой е кого. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да аз съм все още не сте разбиране: S
|
| |||
| |||
| Бил ли си ядеш ги малко гъби, които растат по cowpies отново хмелни LOL? |