![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
Obrátil jsem se na mém starém počítači a když jsem přišel do CJ vidím, že hlavní stránka je jiný. Na jednom počítači hlavní stránka je modré a šedé na druhé straně je bílá. Na můj starý počítač je ten, že jsem si věc, která se zdají být na správném místě. Ve všech post po otevření (např. osoby po jméno spolu s poštou, ale v linii, která je mezi post je na špatném místě, něco takového:hopthwork. post. ostatní membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ existuje odpověď. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Nevím, jak to udělat náhled obrazovky ukázat vám, co je happing. |
|
| |||
| |||
| Stiskněte Prt Sc tlačítka na pravé straně F12 klíčem, otevři Microsoft Paint pak Upravit a Vložit nebo CTRL & V, S výjimkou té upload zde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Jste se mi ztratil, pouze jeden z těchto odkazů práci kvůli formátování a ukazuje na stejné stránce. |
|
| |||
| |||
| co se děje, je i místo na post pod mým uživatelským jménem, pak čáry přes stránku, poté na místo, vaše uživatelské jméno se objevuje v mém post, pak čáry přes stránku a pak vaše odpověď |
|
| |||
| |||
| Poslat obrazovky výstřel, protože jinak, jak je někdo myslí, že to dešifrovat? |
|
| |||
| |||
| Jinými slovy musíte přečíst celý příspěvek z poslední příspěvek na první místo pochopit, kdo je kdo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nic jsem ještě neměla pochopení vám: S
|
| |||
| |||
| Ty byly jedl 'je málo hub, které rostou na cowpies opět hop lol? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE7 Repetitiously otevře prázdné stránky | littlemnkey | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 11. června 2009 15:59 |
| Is It Me nebo Aol? Internetové stránky pomalu na první zatížení | redden137 | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 8. dubna 2009 05:45 |
| Ne všechny webové stránky, bude otevřena | benandton | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 8. leden 2008 07:31 |
| Uložení webové stránky používaly Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 25. prosince 2007 16:39 |
| Kolik stran má 700 slov? | Cattysnap | Office & Aplikace | 4 | 4. červen 2007 21:27 |
| Thread Nástroje | |
| |