μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Δύο διαφορετικοί CJ Ιστοσελίδες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Μαρτίου 2009, 22:19
Μέλος Ομάδα

Default Δύο διαφορετικοί CJ Ιστοσελίδες

I ενεργοποιημένη παλιό μου υπολογιστή και όταν έρχομαι στην CJ Βλέπω ότι η αρχική σελίδα είναι διαφορετική. Σε έναν υπολογιστή αρχική σελίδα είναι μπλε και γκρι από την άλλη, είναι λευκό. Σε παλιό υπολογιστή μου είναι αυτός που έχω κάτι που δεν φαίνεται να είναι στο σωστό μέρος. Σε όλες τις μετά όταν άνοιξε (π.χ. άτομα μετά μαζί με το όνομα, αλλά μετά τη γραμμή που είναι στο μεταξύ η θέση βρίσκεται σε λάθος τόπο κάτι σαν αυτό:
hopthwork.

μετά.

άλλα membername.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------

υπάρχει απάντηση.
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------
Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε ένα στιγμιότυπο οθόνης για να σας δείξω τι είναι happing.
Old 27 Μαρτίου, 2009, 00:17
Ομάδα Δωρητών

Πατήστε το PRT Sc κλειδί για το δικαίωμα του F12 κλειδί, το άνοιγμα των Ζωγραφική της Microsoft μετά Επεξεργασία και Επικόλληση ή CTRL & V, Εκτός εάν στη συνέχεια να φορτώσετε εδώ.
Old 27 Μαρτίου, 2009, 04:13
Διαχειριστής Ομάδα

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Μαρτίου, 2009, 08:04
Μέλος Ομάδα

http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/
Old 27 Μαρτίου, 2009, 08:29
Διαχειριστής Ομάδα

Έχετε χάσει εμένα, μία μόνο από αυτές τις συνδέσεις εργασίας λόγω μορφοποίηση και δείχνει την ίδια σελίδα.
Old 27 Μαρτίου, 2009, 09:00
Μέλος Ομάδα

αυτό που συμβαίνει είναι να τοποθετήσω σε μια θέση που μου όνομα χρήστη, τότε η γραμμή σε όλη τη σελίδα, τότε τη θέση, το όνομα του χρήστη που εμφανίζεται στη θέση μου, τότε μια γραμμή σε όλη τη σελίδα και, στη συνέχεια, την απάντησή σας
Old 27 Μαρτίου, 2009, 09:07
Διαχειριστής Ομάδα

Post ένα στιγμιότυπο οθόνης, διαφορετικά κανείς πώς είναι να βγάζω αυτό;
Old 27 Μαρτίου, 2009, 09:08
Μέλος Ομάδα

Με άλλα λόγια θα πρέπει να διαβάσει το σύνολο της θέσης από την τελευταία θέση στην πρώτη θέση να καταλάβουν ποιος είναι ποιος.
Old 27 Μαρτίου, 2009, 11:02
Συντονιστής Ομάδας

Όχι ακόμη δεν έχω κατανόηση σας: S

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27 Μαρτίου, 2009, 12:15
Ομάδα Δωρητών

Θα ήταν eatin 'αυτούς λίγο μανιτάρια που αναπτύσσονται σχετικά με την cowpies πάλι hop lol;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE7 Repetitiously ανοίγει κενές σελίδες littlemnkey Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 11 Ιουν 2009 15:59
Is It Me ή AOL; Διαδικτυακές σελίδες αργή την πρώτη φορτίο redden137 Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 8η Απρ 2009 05:45
Δεν είναι όλα ιστοσελίδες θα ανοίξει benandton Virus, Spyware & Ασφάλεια 9 8 Ιαν 2008 07:31
Εξοικονόμηση Ιστοσελίδες χρήσης Offline qwertyuioppoiuytrewq Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 25 Δεκ. 2007 16:39
Πόσες σελίδες είναι 700 λέξεις; Cattysnap Office Suites & Εφαρμογές 4 4η Ιουν 2007 21:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.