![]() |
|
| |||
| |||
I ενεργοποιημένη παλιό μου υπολογιστή και όταν έρχομαι στην CJ Βλέπω ότι η αρχική σελίδα είναι διαφορετική. Σε έναν υπολογιστή αρχική σελίδα είναι μπλε και γκρι από την άλλη, είναι λευκό. Σε παλιό υπολογιστή μου είναι αυτός που έχω κάτι που δεν φαίνεται να είναι στο σωστό μέρος. Σε όλες τις μετά όταν άνοιξε (π.χ. άτομα μετά μαζί με το όνομα, αλλά μετά τη γραμμή που είναι στο μεταξύ η θέση βρίσκεται σε λάθος τόπο κάτι σαν αυτό:hopthwork. μετά. άλλα membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ υπάρχει απάντηση. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε ένα στιγμιότυπο οθόνης για να σας δείξω τι είναι happing. |
|
| |||
| |||
| Πατήστε το PRT Sc κλειδί για το δικαίωμα του F12 κλειδί, το άνοιγμα των Ζωγραφική της Microsoft μετά Επεξεργασία και Επικόλληση ή CTRL & V, Εκτός εάν στη συνέχεια να φορτώσετε εδώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Έχετε χάσει εμένα, μία μόνο από αυτές τις συνδέσεις εργασίας λόγω μορφοποίηση και δείχνει την ίδια σελίδα. |
|
| |||
| |||
| αυτό που συμβαίνει είναι να τοποθετήσω σε μια θέση που μου όνομα χρήστη, τότε η γραμμή σε όλη τη σελίδα, τότε τη θέση, το όνομα του χρήστη που εμφανίζεται στη θέση μου, τότε μια γραμμή σε όλη τη σελίδα και, στη συνέχεια, την απάντησή σας |
|
| |||
| |||
| Post ένα στιγμιότυπο οθόνης, διαφορετικά κανείς πώς είναι να βγάζω αυτό; |
|
| |||
| |||
| Με άλλα λόγια θα πρέπει να διαβάσει το σύνολο της θέσης από την τελευταία θέση στην πρώτη θέση να καταλάβουν ποιος είναι ποιος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι ακόμη δεν έχω κατανόηση σας: S
|
| |||
| |||
| Θα ήταν eatin 'αυτούς λίγο μανιτάρια που αναπτύσσονται σχετικά με την cowpies πάλι hop lol; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE7 Repetitiously ανοίγει κενές σελίδες | littlemnkey | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 11 Ιουν 2009 15:59 |
| Is It Me ή AOL; Διαδικτυακές σελίδες αργή την πρώτη φορτίο | redden137 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 8η Απρ 2009 05:45 |
| Δεν είναι όλα ιστοσελίδες θα ανοίξει | benandton | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 9 | 8 Ιαν 2008 07:31 |
| Εξοικονόμηση Ιστοσελίδες χρήσης Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 25 Δεκ. 2007 16:39 |
| Πόσες σελίδες είναι 700 λέξεις; | Cattysnap | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 4η Ιουν 2007 21:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |