![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Okrenuh na mom starom računalu, i kada sam došao do CJ Vidim da je home page je drukčiji. Na jednom računalu home page je plava i siva, s druge je bijela. Na mom starom računalu koje je jedna stvar koja mi se čini se da nije na pravom mjestu. U svim poštanskim kada otvorena (primjerice osobe imena post uz post, ali to je linija između post je u pogrešnom mjestu nešto kao ovo:hopthwork. post. drugim membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ postoji odgovor. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Ja ne znam kako napraviti screen shot da vam pokazati što je happing. |
|
| |||
| |||
| Pritisnite PRT Sc tipku na desnoj strani F12 ključ, otvaranje Microsoft Paint tada Uredi i Zalijepi ili CTRL & V, A zatim Spremi kao uploadati ovdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Vi ste mi izgubljene, samo jedan od tih linkova radu zbog formatiranja i pokazuje istu stranicu. |
|
| |||
| |||
| što se događa je i mjesto u post ispod mog korisničkog imena, a zatim i širom line stranice, a zatim post, vaše korisničko ime pojavljuje u moj pošta, a zatim liniju preko stranice, a zatim svoj odgovor |
|
| |||
| |||
| Post screen shot, inače kako je svatko tko je značilo da dešifrirati to? |
|
| |||
| |||
| Drugim riječima, morate da pročitate cijeli post od zadnji post na prvi post da shvatimo tko je tko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope sam još uvijek ne razumiju vas: S
|
| |||
| |||
| Ti su eatin 'njih malo gljiva koja raste na cowpies opet hop lol? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE7 Repetitiously otvara prazan stranica | littlemnkey | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 11. lipnja 2009 15:59 |
| Je li to meni ili AOL? Internet stranice na prvom sporo učitavanje | redden137 | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 8. travanj 2009 05:45 |
| Nisu sve web stranice će otvoriti | benandton | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 8. siječanj 2008 07:31 |
| Spremanje web stranice za korištenje Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 25. prosinac 2007 16:39 |
| Koliko stranica je 700 riječi? | Cattysnap | Office & Applications | 4 | 4. lipnja 2007 21:27 |
| Thread Tools | |
| |