![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
Megfordultam a régi számítógépet, és mikor jön CJ látom, hogy a honlap más. Egy számítógép kezdőlapját a kék és szürke a másik meg fehér. A régi számítógép az egyetlen dolog, amit kap, hogy úgy tűnik, hogy nem a megfelelő helyen. Minden hozzászólás, amikor megnyitotta (pl. személyek utáni név utáni, de a sor, hogy az a post van a rossz helyen valami ilyesmi:hopthwork. post. egyéb membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ ott a válasz. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Nem tudom, hogyan kell csinálni a képernyő szemcsésedik, hogy mutassa meg, mi van happing. |
|
| |||
| |||
| Nyomja meg a Prt Sc gomb a jobb oldalon a F12 gombot, nyisd ki Microsoft Paint majd Szerkesztés és Beillesztés vagy CTRL + V, Kivéve, ha majd feltölteni ide. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Elvesztetted nekem, csak az egyik ezek a kapcsolatok munka miatt formázás, és azt mutatja, ugyanazon az oldalon. |
|
| |||
| |||
| mi történik az I. hely egy post alatt a felhasználó nevét, majd egy egész sor az oldalon, majd a posta, a felhasználói név jelenik meg az én elküldeni, majd a sorban az egész oldalt, és akkor a válasz |
|
| |||
| |||
| Post screen shot, máskülönben hogyan értendő bárki megfejteni, hogy? |
|
| |||
| |||
| Más szóval meg kell, hogy olvassa el a teljes post az utolsó utáni az első hozzászólás, hogy "ki kicsoda. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok még mindig nem értette meg: S
|
| |||
| |||
| Te is majszolnék "kis gombát, hogy növekszik a cowpies újra hop lol? |