![]() |
|
| |||
| |||
אני הפעלתי על המחשב הישן שלי וכאשר אני מגיע ל ג 'יי, אני רואה כי דף הבית הוא שונה. במחשב אחד דף הבית הוא כחול אפור, מצד שני הוא לבן. על המחשב הישן שלי הוא אחד שאני מקבל כי דבר לא נראה את המקום הנכון. בכל הודעה כאשר נפתחה (לדוגמה אנשים לכתוב שם אבל יחד עם לכתוב את השורה שנמצא בין לפרסם את זה במקום הלא נכון משהו כזה:hopthwork. לכתוב. membername אחרים. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ יש תשובה. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ אני לא יודע איך לעשות מסך ירו כדי להראות לך מה הוא happing. |
|
| |||
| |||
| לחץ על Prt Sc מפתח בצד ימין של F12 מפתח, פתוח מיקרוסופט Paint אז עריכה ו הדבק או CTRL & V, שמירה בשם ולאחר מכן לטעון כאן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אתה נפלה לי, רק אחד מאותם קישורים עבודה בגלל העיצוב, וזה מראה את אותו הדף. |
|
| |||
| |||
| מה שקורה הוא שאני מקום פוסט תחת שם המשתמש שלי, אז בשורה לרוחב הדף, לאחר מכן, הזן את שם המשתמש שלי מופיע לפרסם, אז בשורה לרוחב הדף ולאחר מכן את התשובה |
|
| |||
| |||
| שליחת מסך ירייה, אחרת איך מישהו אמור לפענח את זה? |
|
| |||
| |||
| במילים אחרות אתה צריך לקרוא את כל הודעה מן האחרון פרסם את ההודעה הראשונה כדי להבין מי הוא מי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא אני עדיין לא הבנת את: S
|
| |||
| |||
| היית אוכל אותם מעט פטריות כי לגדול על cowpies שוב LOL הופ? |