![]() |
|
| |||
| |||
Man palika par manu veco datoru un, kad es nāku pie CJ es redzu, ka mājas lapa ir atšķirīgs. Uz viena datora mājas lapa ir zils un pelēks no otras puses, tas ir balts. Uz manu veco datoru ir viens, ka man kaut kas, šķiet, nav īstajā vietā. Visās pastu, kad atver (piemēram, personām pēc vārda kopā ar pastu, bet pozīciju, kas atrodas starp amatā ir nepareizā vietā kaut kas līdzīgs šim:hopthwork. post. citi membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ tur atbildi. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Es nezinu, kā to izdarīt ekrānuzņēmums, lai parādītu Jums to, kas ir happing. |
|
| |||
| |||
| Nospiediet Prt Sc taustiņu pa labi no F12 atslēga, atvērt Microsoft Paint tad Rediģēt un Ielīmēt vai CTRL & V, Ja vien pēc tam augšupielādēt šeit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Jūs esat zaudējis mani, tikai viena no šīm saitēm darbu dēļ, formatējumu un tā parāda pašā lapā. |
|
| |||
| |||
| kas notiek ir i vieta pastu ar manu lietotāja vārdu, tam līnija pāri lapā, tad pēc Jūsu lietotāja vārds ir manu pastu, tad līnija pāri lapā un tad Jūsu atbilde |
|
| |||
| |||
| Post ekrānuzņēmums, citādi kā ir jebkura persona, paredzēti, lai atšifrētu šo jautājumu? |
|
| |||
| |||
| Citiem vārdiem sakot, jums izlasīt visu pastu no pēdējā pastu uz pirmo ierakstu, lai saprastu kas ir kas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē es neesmu vēl joprojām nav izpratnes you: S
|
| |||
| |||
| Jums ir eatin "viņiem maz sēnes, kas aug uz cowpies atkal apiņu lol? |
![]() |
|
| Bookmarks |