![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
I obróciłem się na moim starym komputerze i kiedy przyjdę do CJ Widzę, że strona główna jest inna. Na jednym komputerze strona główna jest niebieski i szary z drugiej jest biały. Na moim starym komputerze jest, że mogę otrzymać rzeczą, która wydaje się być nie we właściwym miejscu. We wszystkich post po otwarciu (np. osób po nazwie wraz z pocztą, ale wiersz jest między post jest w niewłaściwym miejscu coś takiego:hopthwork. post. membername innych. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ nie odpowiedzi. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Nie wiem jak to zrobić screenshot pokazać to, co jest happing. |
|
| |||
| |||
| Naciśnij przycisk Prt Sc klawisz po prawej stronie F12 klawisza, otwarcie Microsoft Paint wtedy Edytuj i Wklej lub CTRL & V, O ile a następnie prześlij tutaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| You've stracił do mnie, tylko jeden z tych linków pracy z powodu formatowania i pokazuje tę samą stronę. |
|
| |||
| |||
| co się dzieje i jest w post pod moim nazwę użytkownika, a następnie linii całej stronie, a następnie listownie, nazwę użytkownika, pojawia się w moim post, a następnie linii stronę Twojej odpowiedzi, a następnie |
|
| |||
| |||
| Opublikuj screenshot, każdy jest inny, jak rozumieć, że rozszyfrować? |
|
| |||
| |||
| Innymi słowy musisz przeczytać cały post od ostatniego postu na pierwszy post, aby zrozumieć, kto jest kto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie jestem nadal nie można zrozumieć: S
|
| |||
| |||
| Użytkownik został eatin "im trochę grzybów, które rosną na cowpies ponownie hop lol? |