![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Obrátil som sa na mojom starom počítači a keď som prišiel do CJ vidím, že hlavná stránka je iný. Na jednom počítači hlavná stránka je modrej a šedej na druhej strane je biela. Na môj starý počítač je ten, že som si vec, ktorá sa zdajú byť na správnom mieste. Vo všetkých post po otvorení (napr. osoby po meno spolu s poštou, ale v línii, ktorá je medzi post je na zlom mieste, niečo takéto:hopthwork. post. ostatné membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ existuje odpoveď. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Neviem, ako to urobiť náhľad obrazovky ukázať vám, čo je happing. |
|
| |||
| |||
| Stlačte Prt Sc tlačidla na pravej strane F12 kľúčom, otevři Microsoft Paint potom Upraviť a Vložiť alebo CTRL & V, S výnimkou tej upload tu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Ste sa mi stratil, iba jeden z týchto odkazov prácu kvôli formátovanie a ukazuje na rovnakej stránke. |
|
| |||
| |||
| čo sa deje, je aj miesto na post pod mojím užívateľským menom, potom čiary cez stranu, potom na miesto, vaše užívateľské meno sa objavuje v mojom post, potom čiary cez stránku a potom vaša odpoveď |
|
| |||
| |||
| Poslať obrazovky výstrel, pretože inak, ako je niekto myslí, že to dešifrovať? |
|
| |||
| |||
| Inými slovami musíte prečítať celý príspevok z posledný príspevok na prvé miesto pochopiť, kto je kto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nič som ešte nemala pochopenie vám: S
|
| |||
| |||
| Tie boli jedl 'je málo húb, ktoré rastú na cowpies opäť hop lol? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE7 Repetitiously otvorí prázdne stránky | littlemnkey | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 11. júna 2009 15:59 |
| Is It Me alebo Aol? Internetové stránky pomaly na prvú zaťaženie | redden137 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 8. apríla 2009 05:45 |
| Nie všetky webové stránky, bude otvorená | benandton | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 8. január 2008 07:31 |
| Uloženie webovej stránky používali Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 25. decembra 2007 16:39 |
| Koľko strán má 700 slov? | Cattysnap | Office & Aplikácie | 4 | 4. jún 2007 21:27 |
| Thread Tools | |
| |