![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Окренух на мом старом рачунару, и када сам дошао до ЦЈ Видим да је хоме паге је другачији. На једном рачунару хоме паге је плава и сива, с друге је бела. На мом старом рачунару које је једна ствар која ми се чини се да није на правом месту. У свим поштанским када отворена (на пример лица имена пост уз пост, али то је линија између пост је у погрешном месту нешто као ово:хоптхуорк. пост. другим мембернаме. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ постоји одговор. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Ја не знам како да направим сцреен схот да вам показати шта је хаппинг. |
|
| |||
| |||
| Притисните ПРТ СЦ тастер на десној страни Ф12 кључ, отварање Мицрософт Паинт тада Уреди и Залепи или ЦТРЛ & В, А затим Сачувај као уплоадати овде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ви сте ми изгубљене, само један од тих линкова раду због форматирања и показује исту страницу. |
|
| |||
| |||
| што се дешава је и место у пост испод мог корисничког имена, а затим и широм лине странице, а затим пост, ваше корисничко име појављује у мој маил, а затим линију преко странице, а затим свој одговор |
|
| |||
| |||
| Пост сцреен схот, иначе како је свако ко је значило да дешифрирати то? |
|
| |||
| |||
| Другим речима, морате да прочитате цео пост од последњи пост на први пост да схватимо ко је ко. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе сам још увек не разумеју вас: С
|
| |||
| |||
| Ти су еатин 'њих мало гљива која расте на цоупиес опет хоп лол? |