![]() |
|
| |||
| |||
Benim eski bilgisayarda ve torna Ben CJ için bu ana sayfayı farklı olduğunu görmek geliyor. Bir bilgisayarın ana sayfasında mavi ve gri üzerine bu beyaz diğer. Eski bilgisayarda bir o gibi bir şey almak da doğru yerde değil olması. Tüm sonrası aldığı sonrası ancak sonrası arasında bu gibi yanlış yere bir şey olduğunu in hattı ile birlikte (örneğin kişi sonrası adı açıldı:hopthwork. sonrası. diğer membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ orada cevap. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Nasıl bir ekran yapmak bilmiyorum ne happing size göstermek için vurdu. |
|
| |||
| |||
| Basın PRT Sc n sağ tuşu F12 , aç tuşuna Microsoft Paint sonra Düzenle ve Yapıştır veya CTRL & VGibi, sonra buradan yükleyin kaydedin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Sen, yalnızca bir o bağlantı biçimlendirme nedeniyle iş bana düştü ve aynı sayfada gösterir. |
|
| |||
| |||
| ne oluyor sonrası i yerde Kullanıcı adı altında, sonra da sayfa üzerinde bir satır, sonra benim sonrası görünen sonrası, kullanıcı adı, sonra da sayfa üzerinde bir satır ve sonra cevap |
|
| |||
| |||
| Bir ekran resminde, başka nasıl herkes çözmek amacıyla bu? |
|
| |||
| |||
| Başka bir deyişle, her şeyden önce, göndermek için son postadan tüm yazı okumak için kimin kim olduğunu anlamak gerekir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seni hala Hayır anlayışı yok: S
|
| |||
| |||
| Sen eatin onları küçük mantarlar bu cowpies tekrar Hop lol büyüdün? |
![]() |
|
| Bookmarks |