![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
Я ввімкнув свій старий комп'ютер, і коли я приходжу до CJ я бачу, що на головній сторінці відрізняється. На одній сторінці домашній комп'ютер синій та сірий з іншого білий. На мій старий комп'ютер, який я отримаю те, що, як видається, не в потрібному місці. У всіх поштових коли відкриті (наприклад, особи, посаду ім'я поряд з посади, а лінія, яка в період між посадами знаходиться у неправильному місці, як-то так:hopthwork. пост. інші membername. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ є відповідь. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Я не знаю, як зробити знімок екрану, щоб показати вам, що happing. |
|
| |||
| |||
| Преса Prt Sc Ключові про право F12 Key, відкрийте Microsoft Paint тоді Змінити і Вставити або CTRL & V, Окрім як потім завантажити тут. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/http://www.computer-juice.com/forums...ges-22786-new/ |
|
| |||
| |||
| Ви втратили мене, тільки один з цих зв'язків роботу у зв'язку з форматуванням і він показує ту ж сторінку. |
|
| |||
| |||
| відбувається ось мені місце на посаду під моїм ім'ям користувача, а потім лінію по всій сторінці, а потім пост, ваше ім'я користувача відображається в моєму повідомленні, а потім лінію по всій сторінці, а потім Вашу відповідь |
|
| |||
| |||
| Поштові знімок екрану, інакше як будь-якій означала для розшифровки цього? |
|
| |||
| |||
| Іншими словами, ви повинні прочитати весь пост з останнього на посаду перший пост зрозуміти, хто є хто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope я все ще не розуміючи, ви: S
|
| |||
| |||
| Ви були їли їх мало грибів, які ростуть на cowpies знову хоп LOL? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE7 Repetitiously відкриває порожні сторінки | littlemnkey | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 11 червня 2009 15:59 |
| Це я або AOL? Інтернет-сторінок на повільних першого навантаження | redden137 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 8 квітня 2009 05:45 |
| Не всі веб-сторінки будуть відкриті | benandton | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 8 січня 2008 07:31 |
| Збереження веб-сторінок для використання автономних | qwertyuioppoiuytrewq | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 25 грудня 2007 16:39 |
| Скільки сторінок складає 700 слів? | Cattysnap | Office Suites & Застосування | 4 | 4 червня 2007 21:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |