![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички. Както е решаването на проблем с персонален компютър, компонент или подпомагане с друг проблем може да слезе до (това, което изглежда е) най-незначително нещо, то е много важно, че Модификации (и други членове) са в състояние да разберат това, което казваш. Някои от вас са пишете вашите мнения и в съкратен мода и / или под формата на мобилен телефон текстово съобщение. Не казвам да не го направиш, защото това би просто ни правят git години. Но тя е в полза, трябва да поставят един въпрос, да се правят лесно разбираеми за всички. Благодарности.
|
| |||
| |||
| договорени, Im болни на длъжностите и арго разбирам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TXT говоря всъщност не се допуска, както е посочено в правилата на форума.
| |||
| |||
![]() По дяволите. Пропуснати че Дейв. Някои кръвопролитния моден съм. ![]() <<<<Gets мундир и отива да се чете форума правила отново.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Това е готин пич, не може да знае всичко. Тя не е голяма или bannable престъпление, но все пак трябва да се изпълняват, както TXT spk е мързелив и дразнещо. Аз не знам защо хората го използвате, просто ги прави изглежда тъпо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих могла да приемате повече. Бих искал също така, че ако хората понякога предвидени още малко информация в първите си постове като колко време те са имали проблем за др др Спестява се налага да поискат същите въпроси отново и отново.
|
| |||
| |||
| Освен да се безпокоя, когато нещо е неправилно изтълкувани, че биха могли да доведат до скъпо ($$$) грешка. |
|
| |||
| |||
| За щастие, мисля, че този форум е по-скоро лишени от TXT talkers. Отидох относно "По-големият свитъците форуми веднъж и не можах да разбера едно нещо те казаха ....
__________________ "Ако не можете да ги убедя, обърка ги!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той е в правилата. Обичам този форум.
| |||
| |||
| Аз имам инсталиран Google Toolbar с проверка на правописа, един клик и го поправя грешките си веднага. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как мога да изтрия пишете историята? | pest79456 | Общи Софтуер Чат | 9 | 4 Март 2009 21:46 |
| Къде мога да намеря софтуер, който подобрява ми пишете на скоростта | yonilobo | Linux & Алтернативни OS | 3 | 22 ноември 2008 02:44 |
| Клавиатура Има Забавено Typing | gunnapaul2 | Общи Софтуер Чат | 4 | 10 Дек 2007 00:26 |
| Typing преподавател за Linux | PyroTails | Linux & Алтернативни OS | 3 | 25 Окт 2007 23:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |