![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem. Jak vyřešit problém s PC komponenty nebo pomáhat jiným otázka může přijít na (co se zdá být) nejvíce zanedbatelná věc, je to velmi důležité, aby mods (a ostatních členů), jsou schopni porozumět tomu, co jste říkal. Někteří z vás se zadáním vašeho místa ve zkrácené podobě a / nebo v podobě mobilního telefonu textovou zprávu. Neříkám, že nemají dělat, protože by jen, aby nás to mizera. Ale je to vaše výhoda, že byste klást otázky, aby bylo srozumitelné pro všechny. Díky.
|
| |||
| |||
| dohodnuto, im dost místa i cant pochopit! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt mluvit skutečně není povolena, jak je uvedeno v pravidlech fóra.
| |||
| |||
![]() Sakra. Nepřijaté že Dave. Některé krvavé mod jsem. ![]() <<<<Gets kabát a zajde ke čtení fórum pravidla znovu.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| To je v pohodě kámo, nemůže vědět všechno. Není to zásadní bannable nebo trestný čin, ale přesto musí být prosazována jako txt SPK je líný a dráždivé. Nevím, proč lidé používají, je právě dělá jim zdají hloupá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem nemohl souhlasit. Já bych také rád, kdyby lidé někdy poskytují trochu bližší informace ve svém prvním míst, jako jak dlouho jim měli problém atd. atd. Šetří s klást stejné otázky znovu a znovu.
|
| |||
| |||
| Vedle je mrzuté, když je něco špatně vyložila, že by mohla vést k nákladným ($$$) chybu. |
|
| |||
| |||
| Naštěstí, myslím, že toto fórum je poněkud postrádá txt řeči. Šel jsem na 'staršího svitky' fór jednou a já nemohl pochopit něco řekli ....
__________________ "Nemůžete-li se přesvědčit, splést!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pravidlech. Miluji toto fórum.
| |||
| |||
| Mám Google toolbar instalovány se kontrola pravopisu, pomocí jednoho kliknutí a to řeší moje chyby vpravo nahoru. |