![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all. Κατά την επίλυση ενός προβλήματος με έναν υπολογιστή στοιχείου ή την παροχή υποστήριξης με ένα άλλο θέμα μπορεί να τεθεί κάτω (αυτό που φαίνεται να είναι) το πιο ασήμαντο πράγμα είναι πολύ σημαντικό ότι οι mods (και άλλα μέλη) να είναι σε θέση να καταλάβω τι σας λέει. Κάποιοι από εσάς είναι να πληκτρολογείτε τις αναρτήσεις σας σε συντετμημένη μόδα ή / και με τη μορφή της ένα κινητό τηλέφωνο μήνυμα κειμένου. Δεν λέει να μην το κάνω, γιατί αυτό θα μας κάνει μόνο git της. Είναι, όμως, να σας πλεονέκτημα, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ένα ερώτημα, ώστε να είναι εύκολα κατανοητές για όλους. Ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
| συμφώνησαν, im άρρωστα θέσεων θ επίκλισης καταλαβαίνω! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt μιλούν πράγματι δεν επιτρέπεται όπως αναφέρεται στο forum κανόνες.
| |||
| |||
![]() Dammit. Αναπάντητες ότι ο Dave. Ορισμένα αιματηρή mod είμαι. ![]() <<<<GETS παλτό και φεύγει για να διαβάσετε τους κανόνες φόρουμ ξανά.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι κουλ mate, δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα. Δεν είναι μια σημαντική bannable ή αδίκημα, αλλά εξακολουθούν να πρέπει να εκτελεστεί ως txt SPK είναι τεμπέλης και ερεθίζουν. Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, απλώς τους κάνει να φαίνεται ηλίθιος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Θα ήθελα, επίσης, ότι αν οι άνθρωποι μερικές φορές υπό την προϋπόθεση λίγο περισσότερες πληροφορίες στο πρώτο τους θέσεις όπως και η διάρκεια που είχαν για το πρόβλημα κλπ κλπ. Αποθηκεύει έχοντας να ρωτήσω την ίδια ζητήματα ξανά και ξανά.
|
| |||
| |||
| Εκτός από το να ενοχλεί, αν κάτι έχει παρερμηνευτεί θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δαπανηρή ($$$) λάθος. |
|
| |||
| |||
| Ευτυχώς, πιστεύω ότι αυτό το φόρουμ είναι μάλλον άνευ txt talkers. Πήγα με θέμα «Ο Γέροντας Κύλιση φόρουμ, μια και δεν μπορούσα να καταλάβω κάτι που είπε ....
__________________ "Εάν δεν μπορείτε να τους πείσουμε, μπερδεύουν τους!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι στους κανόνες. Λατρεύω αυτό το φόρουμ.
Το έχω ήδη βρει αυτό ενοχλεί όταν οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τις αποστρόφους. Θα πρέπει ίσως δημιουργήσει μια απόστροφο Lovers Εταιρεία Προστασίας. Αυτό θα ήταν τρομερό awesomely. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Έχω εγκατεστημένο το Google Toolbar με την Ορθογραφικός έλεγχος, ένα κλικ και θα διορθώνει τα λάθη μου μέχρι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να διαγράψω την πληκτρολόγηση ιστορία; | pest79456 | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 4η Μαρ 2009 21:46 |
| Πού μπορώ να βρω ένα λογισμικό που βελτιώνει την ταχύτητα μου πληκτρολογώντας | yonilobo | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 22 Νοε 2008 02:44 |
| Πληκτρολόγιο καθυστέρησε Δακτυλογραφήσεις | gunnapaul2 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 10 Δεκ. 2007 00:26 |
| Δακτυλογραφήσεις δασκάλου για Linux | PyroTails | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 25 Οκτ 2007 23:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |