![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei kaikki. Kuten ratkaista ongelma, jolla on pc komponentti tai auttamaan toinen asia voi tulla alas (mikä näyttää olevan) parhaiten merkityksetön asia on erittäin tärkeää, että mods (ja muut jäsenet) on voitava ymmärtää, mitä et sano. Jotkut teistä ovat kirjoittamalla virkaa lyhennetyn muoti-ja / tai muodossa matkapuhelimen tekstiviestinä. Ei sanota, eivät tee sitä, koska se vain tekee meistä GIT's. Mutta on eduksi, jos aiheuttaa kysymys, olisi helposti ymmärrettävää kaikille. Kiitos.
|
| |||
| |||
| sovittu, im sairas virkojen i cant ymmärtää! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt puhua todella ole sallittu totesi foorumin sääntöjä.
| |||
| |||
![]() Hemmetti. Vastaamatta jääneet, että Dave. Jotkut verinen mod olen. ![]() <<<<Gets takki ja sammuu lukea foorumin säännöt uudelleen.
__________________ Kuulin wow on parempi ehkäisimet sitten pilleri ei vitsi i pelataan rs 2-3 vuotta ja 2 viikkoa, kun olen lopettanut i kadottanut neitsyys. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| That's cool mateuutteet, ei voi tietää kaikkea. Se ei ole merkittävä tai bannable rikos, mutta on vielä pantava täytäntöön, kuten txt spk on laiska ja ärsyttäviä. En tiedä, miksi ihmiset käyttää sitä, se vain tekee ne näyttävät tyhmä. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| En voisi olla enempää samaa mieltä. Haluaisin myös se, jos ihmiset joskus hieman enemmän tietoa heidän ensimmäinen virkaa, kuten kuinka kauan ne on ollut ongelma jne. jne. Tallentaa ottaa kysyä samoja kysymyksiä uudestaan ja uudestaan.
|
| |||
| |||
| Sen lisäksi on ärsyttävää, jos jotain on tulkittu väärin se voisi johtaa kallis ($$$) virhe. |
|
| |||
| |||
| Onneksi, olen sitä mieltä, että tämä foorumi on melko vailla txt talkers. Kävin "The Elder Scrolls" foorumeilla kerran ja en voinut ymmärtää asia he sanoivat ....
__________________ "Jos et pysty vakuuttamaan heitä, sekoittaa ne!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's in sääntöjä. Rakastan tätä foorumia.
| |||
| |||
| Olen asentanut Google-työkalupalkin kanssa oikeinkirjoituksen tarkistus, yhdellä klikkauksella ja se vahvistaa oman virheitä asti. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Miten voin poistaa konekirjoitus historia? | pest79456 | General Software Chat | 9 | 4th Mar 2009 21:46 |
| Mistä löytyy ohjelmisto, joka parantaa minun konekirjoitus nopeus | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | 22. marraskuu 2008 02:44 |
| Näppäimistö on viivästyttänyt Tyypitys | gunnapaul2 | General Software Chat | 4 | 10. Joulukuu 2007 00:26 |
| Tyypitys tutor Linux | PyroTails | Linux & Alternative OS | 3 | 25. lokakuu 2007 23:28 |
| Thread Tools | |
| |