![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima. Kao što je rješavanje problema s računalom ili komponentu pomažući s drugom problem može sići do (što, kako se čini) najviše nesignifikantni stvar je jako važno da MODs (i drugi članovi) su u stanju da razumiju ono što govoriš. Neki od vas se upisivanjem vaše postove u modi skraćen i / ili u obliku mobilnog telefona SMS poruku. Govoreći: "Ne, ne radite, jer bi samo da nas čine git's. Ali, to je na svoju prednost, koju bi trebali predstavljati pitanje, da bi ga rado razumljiv za sve. Hvala.
|
| |||
| |||
| dogovoreno, Im smučiti posts ja licemjerje shvatiti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt govoriti zapravo nije dozvoljeno kako je navedeno u pravilima foruma.
| |||
| |||
![]() Dammit. Propułteni da Dave. Neki krvničkom mod sam. ![]() <<<<Dobiva kaput i odlazi van da pročitate pravila foruma ponovno.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| To je super drugarica, ne može znati sve. Nije glavni bannable ili kazneno djelo, ali ipak treba provoditi kao txt spk je lijen i iritantan. Ne znam zašto ljudi koriste ga samo čini ih pojaviti neinteligentni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bih mogao složiti više. Ja bih isto tako kao da ako ljudi ponekad pruža malo više informacija na njihovom prvom posts poput koliko dugo su imali problem itd. Sprema vlasništvo pitati ista pitanja opet i opet.
|
| |||
| |||
| Osim biti dosadne, ako nešto nije misinterpreted ona mogla dovesti do skupe ($$$) pogrešku. |
|
| |||
| |||
| Srećom, mislim da ovaj forum je prilično bez txt talkers. JA je otišao na "Starješina Scrolls' forume jednom i nisam mogao razumjeti što rekoše ....
__________________ "Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je u pravilima. I love this forum.
| |||
| |||
| Imam instaliran Google Toolbar sa spell checker, jedan klik i ispravci moje greške desno gore. |