![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all. Mivel a probléma megoldása a PC komponens vagy segítő más problémával jött le (amit úgy tűnik) a jelentéktelen dolog, ez nagyon fontos, hogy a mods (és más tagjai) képesek megérteni, amit mondasz. Egyes Ön tipizálást az üzeneteidet a rövidített formában és / vagy az adott mobiltelefon üzenetet. Nem mondja, nem megy, mert ez csak nekünk, hogy a git. De az a előnye, hogy ha nem veszélyezteti a kérdés, hogy könnyen érthető mindenki számára. Köszönöm.
|
| |||
| |||
| megállapodtak, im beteg álláshelyek i cant értem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt beszél valójában nem megengedett, mint az a fórum szabályai.
| |||
| |||
![]() A fenébe. Kimaradt, hogy Dave. Néhány véres mod vagyok. ![]() <<<<Gets kabátját, és megy ki, hogy a fórumon olvastam szabályokat újra.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| That's cool haver, nem tudom, mindent. Ez nem egy nagy vagy bannable bűncselekmény, de még meg kell végrehajtani, mint txt SPK is lusta és irritáló. Nem tudom, hogy ki miért használja, csak úgy tűnik, hogy azok a hülye. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudtam egyetértek. Azt is szeretem, ha az ember néha egy kicsit többet nyújtott információkat az első hozzászólás, mint azt, hogy mennyi ideig volt a probléma, stb, stb Elmenti kell kérni ugyanazt a kérdést újra és újra.
|
| |||
| |||
| Eltekintve attól, hogy bosszantó, ha valami nem értelmezte azt eredményezheti, hogy a költséges ($$$) tévedés. |
|
| |||
| |||
| Szerencsére, azt hiszem, ezt a fórumot inkább tárgytalanná txt talkers. Bementem a "Az Elder Scrolls fórumok egyszer és én nem értettem a dolgot azt mondta ....
__________________ "Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a szabályok. Imádom ezt a fórumot.
| |||
| |||
| Nekem van a Google Toolbar telepítve a helyesírás-ellenőrző, egy kattintás, és ez meghatározza az én tévedések joga fel. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan törölhetek tipizálási története? | pest79456 | General Chat szoftver | 9 | 4. március 2009 21:46 |
| Hol találok egy olyan szoftver, amely javítja az én gépelési sebesség | yonilobo | Linux és OS Alternatív | 3 | 22. november 2008 02:44 |
| Billentyűzet késleltette Tipizáló | gunnapaul2 | General Chat szoftver | 4 | 10. december 2007 00:26 |
| Typing tutor for Linux | PyroTails | Linux és OS Alternatív | 3 | 25. október 2007 23:28 |
| Téma eszközök | |
| |