![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם. כפי בפתרון בעיה עם המחשב או רכיב סיוע עם בעיה אחרת יכול לרדת ל (נראה מה יהיה) הכי משמעותי זה דבר מאוד חשוב כי mods (וגם חברים אחרים) הם מסוגלים להבין את מה שאתה אומר. כמה אתה הקלדת את הודעות של מנוטרק האופנה ו / או בצורת טלפון נייד הודעות טקסט. לא אומר לא לעשות את זה, כי זה יכול לעשות לנו רק git's. אבל זה היתרון שלך, אתה צריך להעמיד פנים שאלה, כדי להפוך אותה ללא קושי מובן לכל. תודה.
|
| |||
| |||
| הסכימו IM חולה הודעות של התחסדות, אני מבין! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt מדבר הוא למעשה לא מותרת כאמור בפורום כללי.
| |||
| |||
![]() לעזאזל. החמצת את זה דייב. חלק המשרד ארור אני. ![]() <<<<מקבל את המעיל ואת הולכת לקרוא Forum Rules שוב.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| זה מגניב זוג, לא יכולים לדעת הכל. זה לא חשוב או bannable עבירה אבל עדיין צריך להיות נאכפת כמו txt spk הוא עצלן ו מעצבן. אני לא יודע למה אנשים משתמשים בו, זה פשוט גורם להם להופיע טיפש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יכול להסכים יותר. הייתי אוהב את זה גם אם אנשים מסוימים הניתנים קצת יותר מידע כמו הודעות הראשון שלהם הם כמה זמן יש לי בעיה של וכו 'וכו' חוסך צורך לשאול את אותה שאלה שוב ושוב.
|
| |||
| |||
| מלבד היותו מרגיז, אם משהו הוא misinterpreted זה יכול להביא יקר ($$$) טעות. |
|
| |||
| |||
| למזלי, אני חושב פורום זה הוא די חסר של txt talkers. הלכתי ב 'של הבכור המגילות' פורומים פעם ואני לא מבין כלום הם אמרו ....
__________________ "אם אתה לא יכול לשכנע אותם, לבלבל אותם!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה את החוקים. אני אוהב את זה בפורום.
| |||
| |||
| יש לי את סרגל הכלים של גוגל מותקן עם לאבגד בודק, לחיצה אחת והוא מתקן את טעויות ימין למעלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אוכל למחוק את היסטוריית להקליד? | pest79456 | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | 4th מרץ 2009 21:46 |
| איפה אני יכול למצוא תוכנה אשר משפרת את מהירות הקלדה | yonilobo | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 22 נובמבר 2008 02:44 |
| בעל לוח מקשים מושהית הקלדה | gunnapaul2 | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | -10 דצמבר 2007 00:26 |
| הקלדה חונך עבור לינוקס | PyroTails | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 23:28 |
| שרשרת כלים | |
| |