![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas visiems. Kaip išspręsti problemą su kompiuterio komponento ar padedant su kita problema gali nueiti (ką atrodo) labiausiai nereikšmingas dalykas, kad labai svarbu, kad mados (ir kitų valstybių) galėtų suprasti, ką jums sako. Kai jūs renkate savo pranešimų sutrumpintai mados ir / arba iš mobiliojo telefono tekstinių pranešimų pavidalu. Dar sako don't do it, nes tai tik daro mus git-aisiais. Bet tai yra jūsų pranašumas, jei jums kelia klausimą, kad būtų lengvai suprantamas visiems. Ačiū.
|
| |||
| |||
| sutarta, im nedarbingumo pranešimų I cant understand! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt kalbėti iš tikrųjų yra neleidžiami kaip nurodyta forumo taisykles.
| |||
| |||
![]() Dammit. Praleisti kad Dave. Kai kruvinas mod esu. ![]() <<<<Paimama chalatą ir eina prie perskaityti forumo taisykles dar kartą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| That's cool mate, negali žinoti visko. Tai nėra pagrindinis ar bannable nusikaltimą, tačiau dar turi būti vykdomas, txt SPK yra tingus ir dirginanti. Aš nežinau, kodėl žmonės jį naudoti, jis tiesiog leidžia jiems atrodo kvailas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš negalėjau sutikti daugiau. Taip pat norėčiau, jei žmonės kartais numatyta šiek tiek daugiau informacijos pirmaisiais savo žinutes, pavyzdžiui, kiek laiko jie turėjo problemų ir tt ir tt Sutaupo atsižvelgdamas užduoti tuos pačius klausimus vėl ir vėl.
|
| |||
| |||
| Be gražu erzina, jei kas nors neteisingai tai gali sukelti brangus ($$$) klaida. |
|
| |||
| |||
| Laimei, aš manau, šis forumas yra, o neturintys txt talkers. Aš nuėjau į "The Elder Scrolls" forumai kartą ir aš niekaip negalėjau suprasti, ką jie pasakė ....
__________________ "Jei negali įtikinti juos, painioja juos!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's taisykles. Myliu šį forumą.
| |||
| |||
| Turiu "Google" įrankių juosta įdiegta naudojant rašybos tikrintuvą, vienu paspaudimu ir jis nustato savo klaidas teisę viršų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip ištrinti rašyti istoriją? | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 4 kovas 2009 21:46 |
| Kur rasti programinę įrangą, kuri pagerina mano spausdinimo greitis | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 22, 2008 02:44 |
| Klaviatūros buvo atidėtos Typing | gunnapaul2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 10 gruodis 2007 00:26 |
| Typing tutor for Linux | PyroTails | Linux & Alternative OS | 3 | 25 spalis 2007 23:28 |
| Temos įrankiai | |
| |