![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all. Kā atrisināt problēmu ar datoru detaļu vai palīdzība saistībā ar citu jautājumu var nokāpt līdz (kas šķiet) visvairāk nenozīmīga lieta ir ļoti svarīgi, ka mods (un citi), spēj saprast, ko jūs sakāt. Daži no jums rakstīt Jūsu ziņojumus saīsinātā veidā un / vai kā mobilā telefona īsziņu. Nesaku, nedariet to, jo tas tikai padara mūs git's. Bet tā ir jūsu labā, jums būtu uzdot jautājumu, lai būtu viegli saprotama visiem. Pateicība.
|
| |||
| |||
| panākta vienošanās, im slimības amatu nevaru saprast! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt runāt faktiski nav atļauta, kā norādīts normu.
| |||
| |||
![]() Nolāpīts. Nokavēta, ka Deivs. Dažas asiņainas mod es esmu. ![]() <<<<Gets mēteli un dodas pretī izlasīt foruma noteikumus vēlreiz.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| That's cool mate, nevar zināt visu. Tas nav galvenais vai bannable nodarījumu, bet vēl ir jāievieš kā txt SPK ir slinks un kairinošs. Es nezinu, kāpēc cilvēki izmanto, tā vienkārši padara tās parādās mēms. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nevarētu piekrist vairāk. Es gribētu arī to, ja cilvēki dažreiz sniedz nedaudz vairāk informācijas par savu pirmo amata vietu, piemēram, cik ilgi viņi ir bijušas problēmas, utt utt Ietaupa kam uzdot vienādus jautājumus atkal un atkal.
|
| |||
| |||
| Malā tiek kaitinošas, ja kaut kas ir nepareizi interpretējusi tas varētu novest pie lielām izmaksām ($$$) kļūda. |
|
| |||
| |||
| Par laimi, es domāju, ka šis forums ir diezgan nepiemīt txt talkers. Es devos uz "Elder Scrolls forumi vienreiz, un es nevarēju saprast, kaut viņi teica ....
__________________ "Ja jūs nevarat pārliecināt viņus, uzskatīt tos!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's in noteikumiem. I love this forum.
Man jau šķiet kaitinošas kad cilvēki atstāj ārpus apostrophes. Es būtu iespējams izveidot Apostrofs Lovers aizsardzības biedrība. Tas būtu awesomely briesmīgs. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Man ir Google rīkjosla instalēta ar pareizrakstības pārbaudītāju, vienu klikšķi, un to nosaka manas kļūdas labo augšu. |