![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut tuturor. Ca rezolvare o problemă cu un PC componente sau asistarea cu o altă problemă poate veni în jos pentru a (care pare să fie) cel mai nesemnificativ lucru este foarte important ca mods (şi alţi membri) sunt capabili să înţeleagă ceea ce spune. Unii dintre voi sunt tastând dvs. de posturi într-o manieră prescurtată şi / sau sub forma unui mesaj text pe telefonul mobil. Nu spune nu o fac, pentru că ne-ar face doar de git. Dar este de a vă avantaj, trebuie să vă pun o întrebare, pentru a face uşor de înţeles pentru toţi. Mulţumesc.
|
| |||
| |||
| de acord, IM bolnavi de posturi i cant înţeleg!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt vorbesc este, de fapt, nu sunt acceptate, astfel cum este menţionat în forum reguli.
| |||
| |||
![]() La naiba. Pierdute că Dave. Unele sângeroase mod sunt. ![]() <<<<Ajunge haina şi se stinge forum pentru a citi regulile din nou.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Asta e misto colega, nu poate să ştiu totul. Nu e un mare bannable sau infracţiune, dar care trebuie să fie puse în aplicare, astfel cum txt spk este leneş şi iritant. Nu ştiu de ce oamenii să-l utilizaţi, el doar le face apărea prost. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu am putut conveni mai mult. Aş dori, de asemenea, dacă oamenii, uneori, cu condiţia un pic mai multe informaţii, în prima lor ca posturile de cât de mult le-au avut probleme de etc, etc Salvează având de a pune la aceleaşi întrebări din nou şi din nou.
|
| |||
| |||
| În afară de a fi enervant, dacă ceva este interpretat greşit ar putea duce la o costisitoare ($$$) greşeală. |
|
| |||
| |||
| Din fericire, cred ca acest forum este destul de lipsit de talkers txt. M-am dus la "The Elder defilaţi cu 'forum-uri, o dată şi aş putea să nu înţeleg un lucru mi-au spus ....
__________________ "Dacă nu vă puteţi convinge-le, le confunda!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este scris în norme. Imi place acest forum.
Am gasit-o deja enervant atunci când oamenii lasă afară de apostrophes. Probabil ar trebui să creeze un apostrof bucuria iubitorilor Protecţia societăţii. Asta ar fi awesomely oribil. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Am instalat Google Toolbar cu Verificator ortografic, un singur clic şi se stabileşte dreptul meu de greşeli în sus. |
![]() |
|
| Marcaje |