![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým. Ako vyriešiť problém s PC komponenty alebo pomáhať iným otázka môže prísť na (čo sa zdá byť) najviac zanedbateľná vec, je to veľmi dôležité, aby mods (a ostatných členov), sú schopní porozumieť tomu, čo ste říkal. Niektorí z vás sa zadaním vášho miesta v skrátenej forme a / alebo v podobe mobilného telefónu textovú správu. Nehovorím, že nemajú robiť, pretože by len, aby nás to Mizera. Ale je to vaša výhoda, že by ste klásť otázky, aby bolo zrozumiteľné pre všetkých. Vďaka.
|
| |||
| |||
| dohodlo, im dost miesta i cant pochopiť! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt hovoriť skutočne nie je povolená, ako je uvedené v pravidlách fóra.
| |||
| |||
![]() Sakra. Neprijaté že Dave. Niektoré krvavé mod jsem. ![]() <<<<Gets kabát a zájde na čítanie fórum pravidlá znovu.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| To je v pohode kamoš, nemôže vedieť všetko. Nie je to zásadný bannable alebo trestný čin, ale napriek tomu musí byť presadzované ako txt SPK je líný a dráždivé. Neviem, prečo ľudia používajú, je práve robí im zdajú hloupá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som nemohol súhlasiť. Ja by som tiež rád, keby ľudia niekedy poskytujú trochu bližšie informácie vo svojom prvom miest, ako ako dlho im mali problém atď atď Šetrí s klásť rovnaké otázky znovu a znovu.
|
| |||
| |||
| Vedľa je mrzuté, keď je niečo zle vyložili, že by mohla viesť k nákladným ($$$) chybu. |
|
| |||
| |||
| Našťastie, myslím, že toto fórum je trochu chýba txt reči. Išiel som na 'staršieho zvitky' fór raz a já nemohol pochopiť niečo povedali ....
__________________ "Nemôžete-li sa presvedčiť, pomýliť!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pravidlách. Milujem toto fórum.
| |||
| |||
| Mám Google toolbar inštalujú sa kontrola pravopisu, pomocou jedného kliknutia a to rieši moje chyby vpravo hore. |