![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar. PC bileşeni veya başka bir sorun ile aşağı gelip yardım ile ilgili bir sorun çözme olarak (ne için) en önemsiz şey çok bu Değişiklikler (ve diğer üyeler) ne söyleyerek ettiğinizi anlıyorum edebiliyoruz önemlidir görünür. Bazılarınız bir kısaltılır moda ve mesaj yazmak / veya cep telefonu kısa mesaj şeklinde. Çünkü sadece olacak değil bunu değil, söyleyerek bize Git's. Ama bu avantajı için, bir soru teşkil gerekiyor kolayca herkes için anlaşılır hale getirmek içindir. Teşekkürler.
|
| |||
| |||
| kabul, i cant anlamak gönderilerinizin hasta Sohbet! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Txt aslında forum kuralları belirtildiği gibi izin verilmiyor konuşmak.
| |||
| |||
![]() Kahretsin. Cevapsız bu Dave. Bazı Ben MOD kanlı. ![]() <<<<Ceket Gets tekrar forumun kuralları okumak için söner.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bu iyi dostum, her şeyi bilmek değil. Bu büyük bir suç veya bannable ama hala Metin SPK olarak uygulanması gerekmektedir tembel ve rahatsız edici. Neden insanları kullanmak bilmiyorsanız, sadece onları aptal görünmesini sağlar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha fazla katılmıyorum olabilir. Eğer insanlar bazen gibi ilk mesajlar biraz daha fazla bilgi verilmiştir Ayrıca bu gibi ne kadar vs vs için sorun oldu Sahip tekrar tekrar aynı soruları sormaya kaydeder.
|
| |||
| |||
| Yanı sıra sinir bozucu olan bir şey bir masraflı ($$$) hata neden olabilir yanlış yorumlandığını olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Neyse ki, bu forumu değil Metin talkers yoksun olduğunu düşünüyorum. Ben büyük gidilecektir 'forum' bir kere gittim ve onlar bir şey anlayamıyordum ....
__________________ "Eğer onları ikna edemez onları karıştırmayın!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kuralları var. Bu forumu seviyorum.
Zaten sıkıcı bir insan apostrophes dışarıda bırakın bulabilirsiniz. Herhalde bir apostrof Aşıklar Koruma Derneği oluşturmanız gerekir. Bu awesomely korkunç olurdu. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Google Toolbar yazım denetimi, bir tıklama ve yüklü düzeltmeleri benim hataları hakkı var. |