![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт усім.
Як вирішення проблеми з ПК компонент або надання допомоги іншим питанням можна спуститися з (що, як видається,) сама незначна річ дуже важливо, що модів (і інші члени) здатні зрозуміти, що ви говорите. Деякі з вас написання повідомлень в скороченому моди та / або у вигляді мобільного телефону текстове повідомлення. Не кажучи не роблять цього, тому що це тільки робить нас Git's. Але це в ваших інтересах, ви повинні задати питання, зробити її зрозумілою для всіх. Спасибо.
|
|
|
|||
|
|||
|
згоди, їм набридло посаді я нахиляє розумію!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Txt говорити, фактично, НЕ допускається, як зазначено в форумі правил.
|
|
|||
|
|||
![]() Dammit. Нереалізований що Дейв. Деякі кривавий мод я. ![]() <<<<Отримує пальто і пішов читати правила форуму ще раз.
|
|||
|
|||
|
Це круто Мати, не може знати все.
Це не є основним або bannable злочину, але як і раніше, потребує виконання як TXT СПК ледачий і дратує. Я не знаю, чому люди використовують його, він просто змушує їх здаватися німим. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я не міг погодитися з цим.
Я хотів би також, якщо люди іноді надає трохи більше інформації у своїй першій посади, як, скільки часу вони мали проблеми т.д і т.п. Позбавляє поставити ті ж питання знову і знову.
|
|
|||
|
|||
|
Крім того, що дратує, якщо щось неправильно витлумачив це може привести до дорогих ($$$) помилкою.
|
|
|
|||
|
|||
|
На щастя, я думаю, що це форум, а позбавлені TXT балакунів. Я пішов на "форумі The Elder Scrolls" Одного разу, і я не міг зрозуміти, що вони говорили ....
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це в правилах. Я люблю цей форум.
|
|||
|
|||
|
У мене встановлена панель інструментів Google з перевіркою орфографії, одним клацанням миші, і вона фіксує свої помилки, аж.
|