![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasně Firefox má zabudovaný v kontrola pravopisu, která je pro mě velkou lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co kluci u n bout CNT u undrstnd dis.
| |||
| |||
| Active na rscheearch na Cmabridge Uinervtisy, je deosn't mttaer v jaké oredr se ltteers v wrod se, že olny iprmoetnt tihng je, že frist a poslední ltteer být na rghit pclae. V rset může být celkem mses a můžete sitll raed to wouthit porbelm. To je bcuseau se huamn mnid deos není raed ervey lteter by istlef, ale wrod jako wlohe. |
|
| |||
| |||
| Jo a slyšel jsem, že jsem četl, že pokuty:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Neměl jsem problémy s čtením, že při rychlosti jsem normálně přečíst na adrese. K zamyšlení! Zajímalo by mě, jak dlouho to trvalo vám psát co?
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To trvalo jen chvíli! I napsali z obrázku na internetu. Velmi matoucí, záměrně chybu všechno ..... moje kontrola pravopisu šlo blázen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste všechny ořechy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| počkej ... můžeme ještě říci, "LOL"? nebo "LMAO" a "rofl "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No LOL.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak odstranit napsáním dějin? | pest79456 | Obecné Software Chat | 9 | 4. březen 2009 21:46 |
| Kde mohu najít software, který zlepšuje mé písařské rychlost | yonilobo | Linux & Alternativní OS | 3 | 22. listopad 2008 02:44 |
| Klávesnice má Zpožděno Psaní | gunnapaul2 | Obecné Software Chat | 4 | 10. prosince 2007 00:26 |
| Typizace tutor pro Linux | PyroTails | Linux & Alternativní OS | 3 | 25. října 2007 23:28 |
| Thread Nástroje | |
| |