![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, το Firefox έχει ένα ενσωματωμένο στο Ορθογραφικός έλεγχος, η οποία είναι μεγάλη για μένα lol
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wat u guys n Bout CNT και undrstnd DIS.
| |||
| |||
| Aoccdrnig σε rscheearch σε Cmabridge Uinervtisy, θα deosn't mttaer σε τι oredr την ltteers σε ένα wrod είναι, το olny iprmoetnt tihng είναι ότι τα τελευταία frist και ltteer να βρίσκονται στο rghit pclae. Η rset μπορεί να είναι μια συνολική mses και μπορείτε να sitll raed it wouthit porbelm. Αυτό είναι bcuseau την huamn mnid deos δεν raed ervey lteter από istlef, αλλά η wrod ως wlohe. |
|
| |||
| |||
| Ναι, το άκουσα και διάβασα ότι το πρόστιμο:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Δεν είχα πρόβλημα ανάγνωσης ότι με την ταχύτητα που θα διαβάσετε σε κανονικά. Τροφή για σκέψη! Αναρωτιέμαι πόσο καιρό πήρε για να σας τύπο όμως;
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Χρειάστηκε μια στιγμή! I δακτυλογραφηθεί από μια εικόνα στο διαδίκτυο. Πολύ σκόπιμα σύγχυση σε ό, ανορθογραφώ μου ..... Ορθογραφικός έλεγχος θα ήταν τρελό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είστε όλοι οι ξηροί καρποί.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| περιμένετε ... μπορούμε να πούμε "LOL"? ή "LMAO" και "ROFL "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι LOL.